- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.047
- 4.338
İyi 1 rotasyon oyuncusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle haklısın.bu planlamayı iyi ayarlamak lazım.bu seneyi feda edelim.beşiktaş gibi hem küçülelim hemde şampiyonluğa oynayalım derken iyice batarız.çünkü onlar negredo alıp cenki devre arasında göndermişlerdi.beni en çok üzen şu ali yavuzu kol'un kiralanması oldu çocuk hazır haldeydi.yetenekli veya potansiyelli demiyorum ama gerçekten hazır halde idi oynayabilecek rotasyona girecek durumdaydı fizik ve mental olarak.3.lige gönderilmesi hata.Adem, Erencan, Babel ile idare edelim. Cakne kesinlikle kalmamali. Hatta Falcao da gelmemeli. Sampiyon olamayacagimiz bir sezonda Falcao ile zarar ederiz.
kesinlikle haklısın.bu planlamayı iyi ayarlamak lazım.bu seneyi feda edelim.beşiktaş gibi hem küçülelim hemde şampiyonluğa oynayalım derken iyice batarız.çünkü onlar negredo alıp cenki devre arasında göndermişlerdi.beni en çok üzen şu ali yavuzu kol'un kiralanması oldu çocuk hazır haldeydi.yetenekli veya potansiyelli demiyorum ama gerçekten hazır halde idi oynayabilecek rotasyona girecek durumdaydı fizik ve mental olarak.3.lige gönderilmesi hata.
Bu adamın bu kulüpte ne işi var anlamadım.
Valla bu da oynuyo takimda ha. Adem büyük... Ne bileyim... Garip....10milyonluk 1.91 boyundaki diagnenin kafa topu kazanamadan maçı bitirip ondan 15cmlik kısa ademin çoğu kafa topunu almasından dolayı klüpte az çok işi olmalı diye düşünüyorum.Bu adamın bu kulüpte ne işi var anlamadım.