#7 Adem Büyük

Her sene çöp transferlerimiz illa ki oluyor 3-4 tane yapacak bir şey yok ben alıştım artık

Henüz erken. Oyuncularımızı hemen gömmeyelim. Adem'in yapması gereken çok çalışıp fizik olarak güçlenmek. Ayakta kalacak sağlam fiziğe ulaşırsa faydalı olacağına inanıyorum.

Çok istekli ama 2.forvet gibi oynamalı

Ne amaçsız bir adam bu ya.

Bu sene bol bol küfür edeceğimiz adamlardan biri olacak kendisi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedek kulübesinden taşkınlık çıkarıp kırmızı yesin diye alınmıştır . Hasan Şaş'a yancı olur .

Bildin hatir transferi, modern futbol dan cok uzak bir görüntüsü var. Insallah tez vakit kiralik gönderilir. Erencani bunun yerine koy hic siritmaz. Yazik günah biri futbolu kafada bitirmis digeri daha yeni basliyacak. Böyle adamlar yüzünden yillarca gencler heba oldu.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

erman-muğdat-adem her sezon illaki bir tane ptt 1. lig topçusu alıyoruz!! kötü transfer olduğunu daha ilk maçtan belli etti.

Asıl mevkisi sol kanat olan adam maç boyunca sağ kanat ve 10 numara pozisyonunda oynadı. Eleştirmek için çok erken.

Asıl mevkisi sol kanat olan adam maç boyunca sağ kanat ve 10 numara pozisyonunda oynadı. Eleştirmek için çok erken.
Sol kanat değilki mevkisi, ikinci forvetti bu adam normalde. Malatya'da ağırlıklı olarak solda oynadı.

Geri
Üst Alt