Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.767
- 101.937
- 5.238
Bi 10 sene oldu kenk. Boynuz kulak diyelim.Bunu hatunlarla ilgili benden yardim isteyen birinin soylemesi çok garip lan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi 10 sene oldu kenk. Boynuz kulak diyelim.Bunu hatunlarla ilgili benden yardim isteyen birinin soylemesi çok garip lan.
Samanta gibi her yerden çıkıyorsun karşıma.noluyor
laflara dikkat edelim
forumun moderatörüyüm her zaman her yerde karşına çıkabilirim..Samanta gibi her yerden çıkıyorsun karşıma.
Benden Melih i kıskanmıyorsun değil mi ? Öyle hissettim bir an.forumun moderatörüyüm her zaman her yerde karşına çıkabilirim..
aranızda ilişki mi varBenden Melih i kıskanmıyorsun değil mi ? Öyle hissettim bir an.
Kıskanıyorsan ona göre davranayım istedim sayın modumaranızda ilişki mi var
![]()
forumda kimseyi kimseden kıskanmayız. Şu an görevimi yapmamı engelliyorsun kıskançlık adı altındaKıskanıyorsan ona göre davranayım istedim sayın modum
İtham yok ben hissettiğimi sordum modcum sana, yoksa seni oturduğun yerde kesinlikle gözüm olamaz. Sen yakışıyorsun orayaforumda kimseyi kimseden kıskanmayız. Şu an görevimi yapmamı engelliyorsun kıskançlık adı altında
yerimde gözün mü var?
konuyu daha fazla dağıtmadanİtham yok ben hissettiğimi sordum modcum sana, yoksa seni oturduğun yerde kesinlikle gözüm olamaz. Sen yakışıyorsun oraya
Senin ikazların dikkat etme yolunda ilerlememi sağlıyor modcumkonuyu daha fazla dağıtmadan
ikazımı yapayım
hamlelerine dikkat et prof 10
1 senelik anlasma yap yapacaksanarkadaşlar haklı çıktım demeyi sevmiyorum ama yetti artık.. Geçen sene defalarca Muğdat ve Ömer Bayram alınmasın dedim.. Alındı. Şimdi de Adem ve az daha Yusuf..
Bu isimler bizim seviyemizde değil. Fatih Hoca artık şu takıntısından vazgeçsin. Sırf ucuz,rotasyon topçusu diye alınıyor. Burada dedim ki; Bu adamlar kadar oynayacak kadar altyapı oyuncusu yoksa kapatın orayı.