#7 Adem Büyük

Hıyarca top kayıpları yaptı.Soldan gelen müsait paslarda 1 kere ayağıyla 1 kere de kafasıyla yanlış yere atarak 2 golü yedi.

Ilk yarı fena değildi ama ikinci yarı rezaletti. Puan kaybının en büyük sorumlularından birisi.

Adem'de suç yok onu 90 dk oyunda tutanda suç. Adam 2.yarının başından beri sahada yürüdü yav. Malatya açılmış daha gidiyorlar gerizekalı gibi Jimmy'yi alıyorlar oyuna.

deplasmanlarda oynatılacak adam değil. hareket edemiyor

iç sahada skor lazımken ceza sahasını karıştırsın diye oynayabilir.

Terim babana iyi yalakalık yap emi ademcim yapki bu sene rezil futbola devam edelim çoğu maçta ilk 11 oynarsın ama yerin garanti

iyi başladı maça ama kötü bitirdi

60dkda yerine mor girmeliydi ama 90 dakika sahada kaldı rezillik resmen

bu adam bu kadar oynar zaten...kabahat bunu alıp, almakla da yetinmeyip oynatanda.

en fazla son 20 dk girip ortalık karıştıracak veya tr kupası maçlarında oynayacak adamı tutup as oyuncu yaparsan böyle olur.
elinde emre mor jimmy gibi has kanatlar var, gidiyolar santraforu sol forvet yapıp çakma musa sow rolü veriliyor adama. tam bir komedi

şu adama gelen 2 tane net pozisyon falcaoya gelseydi 1i goldü

Fakat cok faul yapildi buna. En gec 60'da cikmaliydi. Nasil ve niye cikarmadilar hala anlamiyorum

Ben akşam beğendim ilk yarı özellikle yardıma geldi top çaldı faul aldı ikinci yarı takım olarak iyi değildik ki bitiricilik konusunda kötüydü kabul emre mor oynasa defansa gelmiyor diyeceksiniz buda geldi ilerde batırdı

Adem kanat oyuncusu değil. Kaleye uzak oynarsa anca küfür yer sabırsız taraftardan. Bunu antrenörün bilmiyormus gibi hareket etmesi sacmalık. Çok iyi bir ceza alanı golcüsü adam.

Geri
Üst Alt