#7 Adem Büyük

dün akşam ademin savunma yönü mükemmele yakındı kaç tane korneri karşıladı adam kovaladı bence savunmada iyi olduğu için oyunda tuttular..Velhasıl sen Galatasaraysın rakibinin en tehlikeli 2 oyuncusu yok 1i de sakat sakat oynuyor emre morla kontraya çıkıp da neden 2-3 ü düşünmezsin.. Resmen hastalık oldu 1-0 ,2-1e yatmak

ÇOk çok iyi oynadı ama 70 dakika..Top tututu faul aldı adam kovaladı..İleriye destek verdi ama fiziği 70 dakika yetti.Ondan sonra boş pozisyonlarda ilerde pas veremedi..Adam kovalayamadı top tutamadı top süremedi ..Bu adamın ligde deplasmanda bu kadar fayda vereceğini hiç beklemiyodum..Adamı 70 de çıkarıp emre yi alsa bu adam da kral olacaktı emre de .. Puan ı da 2 3 farkla alıp gelecektik...Kenar yönetim rezeltti bu adam değil

Zaten bu adam ne ara unutuldu anlam veremiyorum. Sonradan girebileceği çok fazla maç vardı. Gole yakın adam.

Sonradan girince çok etkili oluyor.

Hakkını teslim etmek lazım şuan takımın dakika performans olarak en iyi ismi - ikincisi muslera - üçüncüsü nzonzi - dördüncüsü ömer bayram

bu adam niye kenara çekildi? son dakika golü ile bize puan kazandırdığı için mi?

Yeni Necatimiz olsun.

Beklenmedik şekilde iyi performans gösteriyor

Karaktersizin teki (başka takımlarda öyleydi) faydası oluyor bu futbolcuların arasında ama

Kalitesi belli bir adam sahada ölümüne mücadele ediyor çıkarken bi haline bakın ölecek gibiydi bu adama karaktersiz diyen aynaya baksın

Mücadeleci ve hava toplarında iyi olsa da genel olarak vasat.. Yerli böyle bir adam kulübede lazım..

Geri
Üst Alt