#7 Adem Büyük

Mücadele ediyor defansa gelip stoper gibi top kesti oynamalı Belhanda'nın yerine

Oynadigi zaman iyi mücadele ediyor. Uzun maratonda her türlü lazim olan bir oyuncu profili. 1-2 deplasman daha alir Kayseri'nin disinda.

Yararlı oynuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mücadeleci top tutuyo hava topu aliyo mesela Babel daha uzun hava yollarını ya eliyle ya faulle aliyo bu sirke çıkıp yumusatiyo alamadığını asirtiyo

Ümit Karan ve Fatih Tekke'den beri fiziğine oranla hava topu almada en başarılı oyuncu gördüğüm. Bir de büyük takım altyapısından çıkma olduğundan mıdır nedir koşacağı, duracağı yeri çok biliyor. Alık alık gezmiyor sahada. Lig içinde kullanılmalı.

Ümit Karan ve Fatih Tekke'den beri fiziğine oranla hava topu almada en başarılı oyuncu gördüğüm. Bir de büyük takım altyapısından çıkma olduğundan mıdır nedir koşacağı, duracağı yeri çok biliyor. Alık alık gezmiyor sahada. Lig içinde kullanılmalı.
bence hamle oyuncusu, st arkası gizle gezici skor degiştirici bir adamdır bu adem kardeşimiz öyle de kullanılmalı sence de öyle degil midir gökhan jel karrdeşm

bence hamle oyuncusu, st arkası gizle gezici skor degiştirici bir adamdır bu adem kardeşimiz öyle de kullanılmalı sence de öyle degil midir gökhan jel karrdeşm

Valla Andone sakatsa ben her türlü Babel'in önünde seçerim Falcao'yla yanyana ama hoca büyük ihtimal Falcao-Babel başlatıp Adem'i hamle oyuncusu olarak kullanacaktır. Her türlü faydalı oyuncu, kırılgan değil bir kere. Maçın başında da fizikte çarpışabiliyor, 90. dakikada da.

Valla Andone sakatsa ben her türlü Babel'in önünde seçerim Falcao'yla yanyana ama hoca büyük ihtimal Falcao-Babel başlatıp Adem'i hamle oyuncusu olarak kullanacaktır. Her türlü faydalı oyuncu, kırılgan değil bir kere. Maçın başında da fizikte çarpışabiliyor, 90. dakikada da.
hoca asla güçlü ve hava topu alan bir babelden vazgeçicek gibi durmuyor zaten. andone falcao en uygunu da hocanın kendi kafasında güç, top saklama desteği daha önemli geliyor belli ki.

Acıya dayanaklılığı pek yok bence

Keita vari bir adam bu konu hakkında

Hangi takimin alt yapisindan cikti Adem

Falcao Babel olursa Mucadele yonunden tekrar zayif kaliriz ne dogru tercih Adem Falcao olmali

Hangi takimin alt yapisindan cikti Adem

Beşiktaş'ın altyapısına girmiş 16 yaşında. Bence de Babel-Falcao çok yumuşak kalabilir ama öte yandan doğru yerleşimle de topa çok daha hakim takım da olabiliriz. Yine de dediğin gibi ben de Andone'nin yokluğunda Adem-Falcao tercih ederim, tabii bunun için önce Falcao'nun sağlıklı dönmesi lazım.

Enerjisi var bence.
Sorunu bu enerjiyi idareli kullanmayı bilmiyor 90 dakikaya yayamıyor. Zaman geçtikçe daha faydalı olacak.

ewt sahne senin büyük usta

1574072141679.webp

Bukadar kiymete binecegini tahmin edemezdim ama artik bizim gözbebegimiz durumundasin the Big Adem

Haydi göster kendini emmoğlu

sent via GSC

Herfiteki şansa bak ya önünde oynayacak 3 forvet var 3ü de sakatlanıyor forma buna kalıyor umarım bu şansını iyi değerlendirir..

Geri
Üst Alt