- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
esek yüküyle para alip sahaya cikmayanlara ders veriyor oynadigi her macta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önyargı kötü bir şey zira herdem çirkef forvet iş yapar üstelik adam türk, tecrübeli ve galatasaray taraftarı daha ne??? Yedek forvet olarak bile istemeyip kanat rotasyonunda kullanmak sadece liboşluk üstat hürmfsZerre ümidim yoktu geldiğinde, bir halt oynadığı da yok aslında ama 2-3 gol attı hepsi kritik.
Serkan Aykut gibi kıymeti bilinmeyip kritik maçlar kazandırangillerden...BY VOLE
Yine yanlış bir öngörü yine bir Uğur İz postu... Üstat liberalizm çöktü artık kabullen de at gözlüklerini çıkar yaşın genç henüz kurtulabilirsin bu illetten Can gibi olmayabilirsin senin için hala umut var hürmetler...
esek yüküyle para alip sahaya cikmayanlara ders veriyor oynadigi her macta.
Spor dışı tahminini hiç görmedim ki??? Sportif tahminlerin de yerlerde zira beklentin arzu ettiklerin Uğur kardeş... Ben devre arası kaçak çay demleyeceğim bilgineBaskasi bana bir sey dese anlarim da senin gibi birinden elestiri kabul edemem.Git dolar tahmini falan yap.
Spor dışı tahminini hiç görmedim ki??? Sportif tahminlerin de yerlerde zira beklentin arzu ettiklerin Uğur kardeş... Ben devre arası kaçak çay demleyeceğin bilgine![]()
Ugur iz'den ozur dile derhal yoksa babana sovmek zorunda kalabilirim ustad, hurmpfsSpor dışı tahminini hiç görmedim ki??? Sportif tahminlerin de yerlerde zira beklentin arzu ettiklerin Uğur kardeş... Ben devre arası kaçak çay demleyeceğim bilgine![]()
Sen zaten bir daha et seni silerim ciddiyimUgur iz'den ozur dile derhal yoksa babana sovmek zorunda kalabilirim ustad, hurmpfs
Kes lan.Önyargı kötü bir şey zira herdem çirkef forvet iş yapar üstelik adam türk, tecrübeli ve galatasaray taraftarı daha ne??? Yedek forvet olarak bile istemeyip kanat rotasyonunda kullanmak sadece liboşluk üstat hürmfs
Ne zaman sovmustum ki? Sen beni hep baskasiyla karistiriyorsun ama neyseSen zaten bir daha et seni silerim ciddiyim
Zurna sensin ne diye hiddetleniyorsun ki arzu ettiğinde ne var ki? Yanlış anladıysan o seni bağlar ben sadece hayallerinde olanların gerçekleşmesini umut ediyorsun bu tahmin değil diyorum. Ben ve fikirlerimden hazzet diyen mi oldu sana??? Ayrıca alış zira hayatın boyunca farklı fikirlerle ve kişilerle muhatap olacaksın.Haddini bil zurna herif.Arzu ettiklerin lafi falan ne oluyor?
Foruma geri dondugunden beri sana hic karismadim cunku sen ve fikirlerinden zerre haz etmiyorum.Ilk alintiyi hep sen yaptin.Bu kadar begenmiyorsan benle muhattap olma olsun bitsin.
Lan mıKes lan.
Zurna sensin ne diye hiddetleniyorsun ki arzu ettiğinde ne var ki? Yanlış anladıysan o seni bağlar ben sadece hayallerinde olanların gerçekleşmesini umut ediyorsun bu tahmin değil diyorum. Ben ve fikirlerimden hazzet diyen mi oldu sana??? Ayrıca alış zira hayatın boyunca farklı fikirlerle ve kişilerle muhatap olacaksın.
Postlarını görüyorum ondan sorunun cevabı eğer retorik değilse... Mod değil misin nasıl muhatap olunmayacağını söyle de öyle olayım yoksayamam ki seni
Ayrıca yoksayma ihtiyacı da duymadım hiç naif ve liberal fikirlerin zararsız görünce kendi fikrimi beyan ediyorum bir de maç tahmini olsun başka tahminler olsun hep yanılıyorsun ne var ki bunda herkes feraset sahibi olmayabilir alınacak gücenecek bir şey yok ağzımızı bozmayalım...
Niyet okumayı kes iyi bir Galatasaraylı olmadığını kastetmedim yanıldığını söyledim her zamanki gibi farklı bir manası yok. Ayrıca daha önce beni alıntılama mı dedin yahut yoksay mı dedin?Hayalimde niye Galatasaray aleyhine bir sey olsun ki ben Galatasarayliyim.Senin ne demeye calistigin ortada.Galatasarayli degilsin demeye getirdin.
Neyse benim tahminlerim tutmayabilir.Iyi tahminci oldugumu iddia etmiyorum zaten ama sen de hic iyi tahminci degilsin.
Benle muhattap olmaman icin illa yok saymana gerek yok.Mesela ben seni yok saymadim ama seninle muhattap da olmuyorum.
Bundan sonra benden alinti yapmazsan sevinirim.Seninle yazismak hosuma gitmiyor cunku evet hayatimda farkli gorusten bir suru insanla muhattap oluyorum ama bari burada olmayayim.
Sal adamı, uzatma.Niyet okumayı kes iyi bir Galatasaraylı olmadığını kastetmedim yanıldığını söyledim her zamanki gibi farklı bir manası yok. Ayrıca daha önce beni alıntılama mı dedin yahut yoksay mı dedin?
Hayır
Şimdi diyorsun ben de sana son lafımı söyledim o zaman bir daha sen de beni alıntılama zira yoksayamıyorum seni titrinden ötürüÇok da fifi... Farklı görüşten insanlarla burada da muhatapsın zaten alıntılasan da alıntılamasan da madem yoksaymıyormuşsun
Hürmfs o zaman as a full stop
![]()
Saldım zaten alıntıladın ya yoksayamıyorum ama alıntılamayacağım ben ikiletmem bilirsin daha yeni söyledi... Ayrıca bir daha bana lan deme üstat aramızda hürmet ettiğim bir hukuk var bozmayalım ben farklı yaş gruplarıyla farklı yazışıyorum sen benden çok küçük değilsin yaşıt sayılırız sana ulan demem o yüzden sen de bana deme hayırlı galibiyetler tadını çıkaralım...Sal adamı, uzatma.