Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.563
Açıkcası transfer oldugunda eleştirmiştim ama performansı ile beni utandırdı helal olsun şu andaki performansı ile falcao dönse bile direk kendisini 11 e yazarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanıltmadı beni, hocanın Necati Ateş’i oldu. Şampiyonluk ipini göğüslersek büyük katkı vermiş olacakHoca Adem Büyük'ü tahminim Necati Ateş gibi performans alacagını düşündüğü için gelmesini istemiştir. Çok fazla kulvarda oynayacağız ve gerçekten ciddi transferlere ihriyaç var. Bonservisi elinde olan, sevimsiz ama iş yapacak bir adamdır.
şu mesajı attığım gün kü son dakika golü 90+9yaptığı işin tarifi yok gibi yanımda bjkli fbliler vardı, hep beraber şahsıma hücum ediyorlardı, Cimbomluların başını yere eğdirmedi büyük usta çil yavrusu gibi dağıttı hepsini
Güçlü ve ayağı yere sağlam basıyor. Muğdat ile bir tutamayız.
Bence faydalı olur
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gökhan ile Adem arasındaki Tarık Çamdal hıyarı mı ?Ilk instagram postu buymus.
![]()
Ewt maalesefGökhan ile Adem arasındaki Tarık Çamdal hıyarı mı ?
Veya Emre yı biraz arkaya çekecek FT, 8e.
__________Lemina
_____________________Emre
FEG/SEK_____________________Henry
______________Adem
_________________Falcao
Adem SS / CF oynar. Cassano tarzı yardımcı forvet olarak çok iş yapar ve Falcao'ya çok gol attırır.
My name is Adem - Kun Adem.
En iyi savunma hücumdurArif Gerets.
:ÇBu Galatasaray düşmanının gelmesinde emeği geçenlerin ben taaa
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:ÇHer ikili mücadelede yerlere yatan reyiz geldi, bir kac mac oynar sonra yuhlanmaya baslar. 7.5 Milyon TL adama resmen Piyango cikti emekli olmadan.