#7 Adem Büyük

Açıkcası transfer oldugunda eleştirmiştim ama performansı ile beni utandırdı helal olsun şu andaki performansı ile falcao dönse bile direk kendisini 11 e yazarım

Hoca Adem Büyük'ü tahminim Necati Ateş gibi performans alacagını düşündüğü için gelmesini istemiştir. Çok fazla kulvarda oynayacağız ve gerçekten ciddi transferlere ihriyaç var. Bonservisi elinde olan, sevimsiz ama iş yapacak bir adamdır.
Yanıltmadı beni, hocanın Necati Ateş’i oldu. Şampiyonluk ipini göğüslersek büyük katkı vermiş olacak

yaptığı işin tarifi yok gibi yanımda bjkli fbliler vardı, hep beraber şahsıma hücum ediyorlardı, Cimbomluların başını yere eğdirmedi büyük usta çil yavrusu gibi dağıttı hepsini
şu mesajı attığım gün kü son dakika golü 90+9
cl deki tek golümüz
ts maçında attığımız golde içeriyi karıştırması ki ordan aldığımız 1 point enteresan şeylere gebe olabilir

dakika olarak fazla süre almasa da çok abartılı skor karnesi olmasa da hep kritik işlerde parmağı var çoğu kişiyi yanıltan 1 perf şuana kadar
kadıköyde de saplarsa enteresan 1 herif olur

Ilk instagram postu buymus.

EQWWIleW4AInJil

Veya Emre yı biraz arkaya çekecek FT, 8e.

__________Lemina
_____________________Emre
FEG/SEK_____________________Henry
______________Adem
_________________Falcao

Adem SS / CF oynar. Cassano tarzı yardımcı forvet olarak çok iş yapar ve Falcao'ya çok gol attırır.

Arif Gerets.

Siz admin FALCAO sandım dersiniz ama sizi kurtarmaya ADEM BÜYKÜ gelir.

İlk geldiğinde çok salladım ama bizi utandırdı. Helal olsun sana.

sakatlara 7.5 milyon euro verirken 750 bin euroluk adem oynuyor iste helal olsun

Geri
Üst Alt