#7 Adem Büyük

Oyunu iyi değildi ama mücadelesi iyiydi

Nzonzi gibi 1,96 adamla aynı anda havaya yükselip nzonzi kafa atacağı mesafe de göğüsüyle yumuşatıp solla vurması gerçekten yıldız denilecek futbolcuların bile atamayacağı zorluktaydı bu adam her zaman böyleydi zamanında gerekli ilgiyi görmedi hırslı, mücadeleci, geride olmayı kabul etmez zaman zaman bizle ters düşmüştür ama hiçbir zaman gelirken de gelmesin demedim iyi ki bizimlesin doğum günün kutlu olsun Adem Büyük Galatasaray tek büyük !
Aslanım benim sene sonu ligde şampiyon olurken büyük bir pay sahibi olacaksın

Ne güzel, ne efendi, ne bilinçli konuştu. Çok zeki ileride hoca olur.

Alanyalılardan adamlar diye bahsetti hasta galatasaraylı kendini riske atıyor takımı için marianoya 3 faul yaptı 2 kart gördü. Ve bombası da ben 32 33 yaşına geldim ama buraya yatmaya gelmedi burası büyük kulüp dedi...

Tam bir aslan parçası... Kendisini eleştirenler umarım bu saçma fikr-i sabitten vazgeçerler.

Malatya macinda dikkatli olmali, her an sari kart görme potansiyeline sahip.

Mucadele azmi mukemmel. Fakat bazi gereksiz faullere son vermeli, yani rakip takima nefes veriyor. Mesela forvet olarak yetersiz ama cocugun sucu yok, bence 100 limiti varsa 120 ile oynuyor.

Malatyaspor'da oynarken topu sola sıkıştırıp çirkef hareketler yapan antipatik bir tipti. Seneye Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde forma giyip takımın tek golünü atan futbolcu oldu. Hayat çok ilginç.

şener ademden fazla para alıyor bu sözleşmeleri hangi kafayla yapıyoruz merak ediyorm

Forumun ben dahil yuzde 90ını yanıltan adam helal olsun

Geri
Üst Alt