#7 Adem Büyük

Adam şaka maka tek başına sırtladı götürüyor yav Galatasaray'ı, helal olsun. Penaltıyı Emre aldı diye gözden kaçtı ama penaltıdan önce direkt oynadığı tek top muazzamdı.

Şenol’un bi lafı vardı; Adem form da ama Falcao da iyileşti,Adem’i oynat görelim gibi bişey demişti Terim bu ortayı affetmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sol ayağıyla vurduğu ve direkten sekeni tamamladığı pozisyonlardan bir tanesini atması lazımdı.

Ilginç bir olay yasandi maç sonunda. Farnolle Ademin yanina gitti sola atacagini biliyorum dedi sanki ve sol tarafi gösterdi. Adem gülerek Yes i know dedi sanirim. Her Penaltiyi sola atmasi ilginç.

Demiştik efendi, çok iyi bir golcü diye ne efendi mi filan denmişti. Hatırlayın geldiğinde edilen lafları en fazla bu golcü adamı babel malının kanatta yedeği filan olur deniyordu.

Bizim taraftar da kimi beğeniyorsa balon olup patlıyor kimi gömüyorsa da aslan parçası oluyor. Anlamadıkları şu uçkur düşkünü, aidiyeti olmayan futbolcuları tutmayın onların aidiyeti yok ama genelde bu ninniller seviliyor yok profesyonelmiş.

Ademin de dediği gibi adam yatmaya gelmedi zira galatasaray taraftarı yine dünü unutanlar var bu adam galatasaraya gelebilmek için yıllardır uğraşıyor eğer bizim taraftar Levent Nazifoğluna baskı yapmasa son 2 sene çektiğimiz santrafor saıkıntısını çekmezdik.

Aslan Parçası... Efendi ve delikanlı...

Sezonun fiyat performans olarak açık ara en iyi tranferi..

Yerli,takım aidiyeti yüksek,sık sakatlanmaz ve kazma bir oyuncu değil..

Gelirken çok salladık ama gerçekten helal olsun..

Ilginç bir olay yasandi maç sonunda. Farnolle Ademin yanina gitti sola atacagini biliyorum dedi sanki ve sol tarafi gösterdi. Adem gülerek Yes i know dedi sanirim. Her Penaltiyi sola atmasi ilginç.

Selcuk her zaman kalecinin sagina ve yukariya atardi daha kacirdigini gormedim.adem de hep ayni yere atıyor

arjen robben eskiden nasil iceriye kesip gol atiyorsa adem de her penaltiyi sola atip gol atiyor

Galatasaray penaltı atarken kalp krizi geçirtmeyen ilk oyuncu uzun süre sonra. Hem de kaleci de dahil atacağı yeri herkes bilmesine rağmen. O kadar temiz köşeye vuruyor ki, kaleci penaltıdan 2-3 saniye önce koşa koşa o köşeye gitse anca çıkartır. Hagi-Alex penaltıları gibi. Yalnız 2 penaltı sonra onu da yapacaklar, biraz çeşitlendirmesi lazım.

Geri
Üst Alt