#7 Adem Büyük

andonenin girmesi normal. adem zaten hazir. 3-0 olmus mac andonenin isinmasi gerek. belki fegh yerine sekidika degil'de Adem girebilirdi

kimin tavuğuna "kış" dedi bu ben de anlamadım .
falcao çıktı bu neden girmedi ?
gayet de düzgün oynuyordu .
oyuncu küstürmenin alemi yok andone ezildi kaldı oyunda.
falcao'ya güvenilmez o yokken bizi sırtlayan yarışta tutan bu adamdı

Haftaya duruma göre girer. Bugün alakasız yere girip eskaza sarı kart filan alması avanaklık olurdu.

gencler maçında taylan'ın oynadıgı yerde adem oynayamaz mı? kasımpaşa da felan orta saha oynuyodu diye hatırlıyorum.ikili mücadele olarak lemina dışındaki diğer orta sahalarımızdan daha yırtıcı oldugunu düşünüyorum defansif olarak

muhtemelen kendisini peçete gibi hissediyordur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu işler böyledir.Bir takımın 18 kişilik kadrosu çok iyi olması gerekir başarı için.Adem de takımın önemli 1 parcası.Ben çok üzerinde durduğunu düşünmüyorum yedek olmanın.Yeri geliyor akbabada yedek oluyor.Mesela luyindama sakatlanmasa idi Donk gibi belkide şuan takımın en iyisi yedek olacaktı. Falcao düşünecek artık arkamda Adem ve Andone var her zamankinden daha çok çalışmalıyım.

Hoca; "kimse bana kadroya aldığım için teşekkür etmedi ki almadığım oyuncu kızsın" demişti.

Sırasını bekleyecek, zamanı gelince de çıkıp aslanlar gibi mücadelesini verecek. Burası GALATASARAY

Simdi Mancini dusunsun

Orta sahasinda Belhanda copunun ve vasat Taylan'in oynadigi bir takimda banko oynamasi lazim.

Senor'un torpillilerinden biri olan Güven Yalcin muhtemelen Senor'un gözünde Adem'in önündedir.

Orta sahasinda Belhanda copunun ve vasat Taylan'in oynadigi bir takimda banko oynamasi lazim.
nefretten saçmalamaya başladın adem kaç maç merkezde oynadı da belhandanın yerinde oynayacak :D allah bilir sen musleranın oynamayacagı bi maç olursa çöp okanın 11 oynayacagı takımda kalede olmalı falan da dersin

nefretten saçmalamaya başladın adem kaç maç merkezde oynadı da belhandanın yerinde oynayacak :D allah bilir sen musleranın oynamayacagı bi maç olursa çöp okanın 11 oynayacagı takımda kalede olmalı falan da dersin
Gayet'te mantikli.belhanda'nin oynamasinin tek sebebi hırçın topcu olmasi ne ofansda yeterince iyi ne defansda.adem de en az belhanda kadar oynar.

Forumun futbol fakiri Belhanda savunuculari tekrar sahaya cikmis. Adem hem teknik, hem top tutup duvar olma, hem pas kalitesi, hem mucadele hemde gol anlaminda Belhanda copunun bir kac isik yili onunde. Belhanda'nin oynayacagi herhangi bir pozisyonda bastonla oynar.

Forumun futbol fakiri Belhanda savunuculari tekrar sahaya cikmis. Adem hem teknik, hem top tutup duvar olma, hem pas kalitesi, hem mucadele hemde gol anlaminda Belhanda copunun bir kac isik yili onunde. Belhanda'nin oynayacagi herhangi bir pozisyonda bastonla oynar.
ahaha yoruma gel hz ademden falan mı bahsediyon sen
zuhaha.gif

Seni unutmadık kral.
Ilk 11 başlamayı hak ediyorsun falcao sırf adından ve aldığı ücretten dolayı maça çıkıyor.
Aslında Adem'in yedeği olup 2.yarı girmesi gerekirdi. Hâlâ kondüsyonu yetersiz.

Altina imzami atarim

Geri
Üst Alt