#7 Adem Büyük

Maalesef elimizdeki en iyi golcüyü göndermişiz. Bu maçtan sonra falcao dan artık hiç bir ümidim kalmadı. Adam yatmaya gelmiş. Diagne zaten çöp.

alternatifi az bir kadro var sen gidip ademi satıyorsun
satmayacaktık hata yaptık

sans verince gol atiyo diye gonderdi buyuk ihtimal ft

Takımda gol atma ihtimali olan tek adamı göndermeyin demiştik. 20 milyonluk 2 fw Adem kadar etmiyor

Gideceği söylendiğinde çok demiştim mutlaka kalmalı diye ama Diagne bu sene çok hırslı denildi.

Adem Büyük: "Galatasaray'da elimden geleni yaptım. Oynadığım bütün takımlarda savaşmaktan geri kalan bir futbolcu olmadım. Orada çok güzel günlerim geçti. Karakterimde oturarak, yatarak para kazanmak yok."

Adem Büyük: "Galatasaray'da elimden geleni yaptım. Oynadığım bütün takımlarda savaşmaktan geri kalan bir futbolcu olmadım. Orada çok güzel günlerim geçti. Karakterimde oturarak, yatarak para kazanmak yok."

Hem karakter, hem verim, hem de ekonomik olarak yerini kolay kolay dolduramayacağımız bir kayıp.

bizden 2 milyon euro alıyor olsa o cümleyi kurabilir miydi acaba

avrupada kolombiyali sabandan daha cok katki sagladi

yolu acik olsun

"Karakterimde yatarak para kazanmak yok" demiş oynadığı dakikaların %90'ını yerde sürünerek geçiren çöp.

bizden 2 milyon euro alıyor olsa o cümleyi kurabilir miydi acaba

Muslera 10 yıldır 3 milyonun altına oynamıyor, Tudor'u sattığı 1-2 maç haricinden 1 kez bile performans ve profesyonellikten kıstığına şahit olmadım. Oyuncunun kariyerinde ana hedef olarak parayı koymamak doğru bir strateji olsa da her futbolcunun kazandığı paraya yaklaşımının da emeklilik ikramiyesi biriktirmek olmadığını kabul etmek gerekiyor. Adem, Falcao'nun yerine oynaması icap eden çok maçta sonradan girip 7 milyonluk meczuptan daha büyük karakter koyarak hala kariyerinde paranın önüne koyduğu hedefleri olduğunu ispatlamıştır. Galatasaray'da kenarda oturup yüksek parayı kazanmaktansa Malatya'da yeniden yaşamayıp göze alıp takımının değişilmezi olmayı tercih etmesi de ne kadar büyük bir karakter olduğunun ispatıdır.

Salçao mucizevi bir sekilde duzeldi diye en formda oyuncumuz olmasina ragmen fener maci oncesi yedek klubesine itilsem ben de kuserdim.

Ben de diyordum ki hoca herhalde Ali Yavuz'a şans verecek, ondan gönderdi Adem'i. :asd:

Geri
Üst Alt