#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Arda patronun yakın arkadaşıdır kendisi ve torpili arda bey burdan gitmeden o hiçbiyere gitmez...Kendisi hala genç diye geçinir malesef...

devre arası yolcu inşallah

Anıl'ın asistini de yedi.Son dakikalara da rahat giremedik sayesinde..

7 metre kale ama sen gidiyorsun kalecinin üstüne vuruyorsun.

Çok lakayıt bir vuruşla golü kaçırdı bugün. Sakin biriyimdir, ama bu pozisyon sonrası camı çerçeveyi indiriyordum.

Dikkat etmişsinizdir, top oyunda değilken (ör: genelde autla biten pozisyonlar sonrası) kendi sahasına geri koşuşları var ki, sanki ağır çekim gibi. Ben halimden memnunum keşke benden büyük beklentileriniz olmasa der gibi.

Senelerdir Aydın , Galatasaray seviyesine çıkamadı lakin en sonunda Galatasaray,Aydın seviyesine indi.

Maç 4-0 olduktan sonra "hadi gir ne b.k yiyorsan ye" tarzında oyuna sürülecek bir oyuncu Aydın..

o musayit pozisyonu gol yapsaydin, 2-0 olurdu, ve cana da kirmizi gormezdi buyuk ihtimal, cunku rakip daha gelmezdi ustumuze....

boyle vurdum duymaz oyuncular ne isi var bizim takim da...

o musayit pozisyonu gol yapsaydin, 2-0 olurdu, ve cana da kirmizi gormezdi buyuk ihtimal, cunku rakip daha gelmezdi ustumuze....

boyle vurdum duymaz oyuncular ne isi var bizim takim da...

Ne vurdum duymazı ya, sanki boş kaleye atamadı. Cana'nın kırmızı kartını Aydın'a bağlamak çok yanlış. Sinirlerine hakim olmayı becerseydi Cana.

Ne vurdum duymazı ya, sanki boş kaleye atamadı. Cana'nın kırmızı kartını Aydın'a bağlamak çok yanlış. Sinirlerine hakim olmayı becerseydi Cana.

Allah askina, 7 metrelik kaleye, o kadar yakindan nasil vurdu. neyse demek aydini bu haliyle begenenler de var. benim demek istedigim 2-0 olsaydi, konya yari sahamizi bile gecmek istemezdi. zaten 90 dakika, konya hic bir sey yapmadi. son dk, iste o gazla..belki bir mucize olur diye hepsi ileriye cikti, ve tansiyon bir anda yukseldi.

Aydın çok gayretli. Serdar'dan çok daha faydalı bir oyuncu. Orta sahası çalışan bir takımda çok rahat iş yapacak bir adam. Tek negatif yönü çok sık sakatlanması.

Kimse Aydın'dan, Messi, Ronaldo performansı beklemesin boşuna. Türkiye Liginde o standarta yaklaşan tek oyuncu bile yok. Herkesin fikrine saygı duyarım, ama Aydın şu ligin kalburüstü kanat oyuncularından.

Aydın bu ligdeki en az maç yapmış en sıradan en istikrarsız en duyarsız en anlamsız top oynayan kanat oyuncusudur...Konya ya attığı golle 3 sene yattı.. yok genç yetenek yok alt yapıdan geldi yok yerli oyuncumuz vs vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt