#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Tek çalım atıp ilerleyen oyuncu Aydın'dı.

Çalım atması önemli değil her oyuncu çalım atıyor zaten.Adam geçiyorsa içeri katedecek yada son çizgiye inip kesecek.Bunları yapsın kötü orta açsın ben yine derim çabaladı diye.

Çalım atması önemli değil her oyuncu çalım atıyor zaten.Adam geçiyorsa içeri katedecek yada son çizgiye inip kesecek.Bunları yapsın kötü orta açsın ben yine derim çabaladı diye.

Oyunu ileride oynayamıyoruz ki içeri girsin.Topla sürekli Antalya yarısahasının ortasında buluşuyor.Daha çok önde oynamalıyız.

Şu bebeyi savunmayın ya akrabanız degilse ...herkes görüyor rezalet oynadığını ....bir bebe Daha var midirbu kadar yeteneksiz olup ta bu kadar şans bulan...sorun Fatih Terim'de..nerede yekta nerede Sercan

Aydın'ın jübile maçı beyler raad olun.

[video=youtube;mxjTSG5YdGo]https://www.youtube.com/watch?v=mxjTSG5YdGo&ob=av2e[/video]

Serbest bıraksak amatörde bile oynayamaz.

bu adamı maçlarda oynattıkca takaslarda kullanma şansımız azalıyor

Bu adamdan bir cacık olmuyor işte kardeşim hala niye oynatıyorsunuz şu gereksizi.

1 milyonuncu kez patlama yapmasını bekledik. 999 bin 999uncu maçında da patlama yapamadı.

Patlama yaptığı tek maç M.Ö. 547 yılında çıktığı ilk maç olan Konyaspor maçıydı.

Bu adamdan bir cacık olmuyor işte kardeşim hala niye oynatıyorsunuz şu gereksizi.

1 milyonuncu kez patlama yapmasını bekledik. 999 bin 999uncu maçında da patlama yapamadı.

Patlama yaptığı tek maç M.Ö. 547 yılında çıktığı ilk maç olan Konyaspor maçıydı.
:asd:

Öyle bir kayboldu ki sahada, Yalçın Çakır gelse bulamazdı.

Hiç kızmıyorum. Kızılacak insan 6 hafta yedek oturtup bu hafta doğrudan 11 'e koyan imparator ve maç öncesi bu sefer patlama yapacak diye uyuyan renkdaşlarımız.

Islıklansın, nereye giderse gitsin şu adam artık !!!!!

audi_a7.jpg

Devre arasında en geç sezon sonu gönderir Fatih Hoca fazla dayanamaz o vurdumduymaz oyuncuya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt