#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Aydın'ın futbol mantalitesi iyi bence,ancak son kararlarını iyi veremiyor.Şut çekmesi gereken yerde adam çalımlıyor,adam çalımlayacağı yerde ise şut çekiyor bazen.

Kewell,Lincoln çok şey öğretecektir ona.

Ohoo sen taa Eeskisehir macina gittin..

Ben Kewell in son sakatlandigi maclari kastediyorum.. Mesela, Genclerbirligi, Besiktas.. Hangisinde oynadi? Genclerbirligi macinda sonradan girdi 80. dakikada o kadar.. Kewell yoktu bu iki macta..

Su an Linderoth da yok Ugurda yok kardesim.. O yüzden bana o iki futbolcuyu örnek vererek aciklama yapman cok gereksiz olmus..

Barisa gelince, bir Aydin olamaz baris.. Tamam kosuyor pres yapiyor ama hücuma etkiisi bir Aydin kadar degil! Onlar Baris Ayhan Topal ön libero icin kendi aralarinda cekissinler.. Sag kanatta Kewell(Arda) dan sonra ilk oynayacak futbolcuu Aydindir bana göre.. Tek forvet cikilir Nonda otursun, kulübede

Gereksiz bir tartışma başını aldı gidiyor!.

Neden gereksizki? Arkadasa aciklama yapiyorum, gerci o direniyor anlamamakta olsun, ben insani görevimi yapiyorum:D

Ohoo sen taa Eeskisehir macina gittin..

Ben Kewell in son sakatlandigi maclari kastediyorum.. Mesela, Genclerbirligi, Besiktas.. Hangisinde oynadi? Genclerbirligi macinda sonradan girdi 80. dakikada o kadar.. Kewell yoktu bu iki macta..

Su an Linderoth da yok Ugurda yok kardesim.. O yüzden bana o iki futbolcuyu örnek vererek aciklama yapman cok gereksiz olmus..

Barisa gelince, bir Aydin olamaz baris.. Tamam kosuyor pres yapiyor ama hücuma etkiisi bir Aydin kadar degil! Onlar Baris Ayhan Topal ön libero icin kendi aralarinda cekissinler.. Sag kanatta Kewell(Arda) dan sonra ilk oynayacak futbolcuu Aydindir bana göre.. Tek forvet cikilir Nonda otursun, kulübede

Arda'yı asla sağ tarafta oynatma yanlısı diğilim gerçekten... Arda'nın maksimum verim verdiği yer sol açık.. Ayrıca bende Nonda'yla çift forvet oynamaktansa Aydın'ı oynatmayı tercih ederim.. Tabiki.. Çok süratli ve enerjik bir futbolcu.. Ancak, çok deneyimsiz.. Forma şansı bulamadığı içinde deneyim kazanamıyor... Artık kendini göstermekten başka şansı yok... Ama Barış'ada asla bir Aydın olamaz deme, Barış çok mücadele eden ve top hakimiyeti iyi olan bir futbolcu.. Çok faydalı bir çocuk.. Dediğim gibi, Aydın'ın çok çalışması lazım...

Barış ve Aydın'ın yetenekleri farklı kıyaslama yapmayın bence renkdaşlar.:)

Baris a kötü demiyorum ben yanlis anlasilmasin.. Demek istedigim Arda veya Kewell sakatlanirsa yerlerine ilk oynatilacak futbolcu Aydindir diyorum.. Rahatlikla ilk 11 de oynayabilecegini düsünüyorum.. Saha icinde tecrübeye ihtiyaci var..

Baris a kötü demiyorum ben yanlis anlasilmasin.. Demek istedigim Arda veya Kewell sakatlanirsa yerlerine ilk oynatilacak futbolcu Aydindir diyorum.. Rahatlikla ilk 11 de oynayabilecegini düsünüyorum.. Saha icinde tecrübeye ihtiyaci var..

konus Numan Abi her konuda sana katiliyorum.:)

Barışla-Aydın ı kıyaslamak Lincoln ile Arda yı kıyaslamak gibi birşey.Barışın gerçek mevkisi ortasahanın ortası Aydın ın mevkiside sağ açık.İkisininde birbirinden çok farklı özellikleri var bu yüzden onları kıyaslamak hata olur...

Aydın büyük bir yıldız olacak eminim.

Barışla-Aydın ı kıyaslamak Lincoln ile Arda yı kıyaslamak gibi birşey.Barışın gerçek mevkisi ortasahanın ortası Aydın ın mevkiside sağ açık.İkisininde birbirinden çok farklı özellikleri var bu yüzden onları kıyaslamak hata olur...

Aydin ile Barisi kiyaslamiyorum! Emir Satriani isimli üye Aydinin forma kapmasi icin Barislada rekabete girmesi gerektigini söyledii.. Bende ikisinin kiyaslanamayacagini belirtiyiorum.. Barisin forma icin cekisecegi kisiler Ayhan dir Topaldir Linderothdur. Ama Aydin degildir..

Aydin, Kewell ve Ardanin ilk yedegidir. Onu söylemeye calisiyorum

Aydin ile Barisi kiyaslamiyorum! Emir Satriani isimli üye Aydinin forma kapmasi icin Barislada rekabete girmesi gerektigini söyledii.. Bende ikisinin kiyaslanamayacagini belirtiyiorum.. Barisin forma icin cekisecegi kisiler Ayhan dir Topaldir Linderothdur. Ama Aydin degildir..

Aydin, Kewell ve Ardanin ilk yedegidir. Onu söylemeye calisiyorum

Konuya balıklamadan dalmaktan kaynaklanıyor Abi sen sinirini bozma :D

Sinanim sunlara bisi söyle beni kizdirmasinlar yoksa biliyosun neler olacagini:D

En iyi futbolcu tipi hızlı ve calım yetenegi var bir de sutları daha kaliteli olsa aydın Türkiye'nin en büyük yıldızı olur cünkü Messi ile aynı özelliklere sahip olur cünkü Messi dünyanın en iyi futbolcusudur :D

En iyi futbolcu tipi hızlı ve calım yetenegi var bir de sutları daha kaliteli olsa aydın Türkiye'nin en büyük yıldızı olur cünkü Messi ile aynı özelliklere sahip olur cünkü Messi dünyanın en iyi futbolcusudur :D

Müthiş açıklama.:D Aydın'ın son vuruşlarını mutlaka geliştirmesi lazım.

Aydın jesus navasa benziyor oyun karakteri olarak tek temennim inş oyunuda benzer

Oyunu okumayı,tek pas yapmayı ve nerde ne yapacagını bilmesi lazım..

Kısaca mental olarak hazırlamak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt