#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Fatih Terim aydını takıma monte edip iyi oynamasını sağlarsa zaten aydını yarım sezon tutamayız takımda. Ben Türkiyede onun tarzında şuan bir futbolcu bilmiyorum. Gerçek anlamda futbol yeteneği.

Aydın konusunda hep mesajlarımız büyük sitem doludur neredeyse nefret ediyoruz adamdan. Çünkü çok büyük beklentilerimiz vardı. Avrupaya bakıp bakıp böyle oyuncuların hayalini kuruyoruz. Elimizde yerlisi var ama hem kendine hem takıma ihanet ediyor resmen.

Fatih Terimin güveninede ihanet etmez inşallah.

adam kafasini futbola verse buyuk oyuncu olacak ama kullanamiyor potansiyelini

Aydının geçen hafta kızı oldu , onun uğuruna bize galibiyeti getirdi :)

eski maçlarından hatırlıyorum kafası hep yerde, hırs yok adamda umarım değişir...

yiğit ve sercan'dan çok daha iyi ; kötü futbolcu .

Sene sonu gitsede kurtulsak artık.

Aydının yeni çocuğu olmuş kafa dank etmiş olabilir. Necatinin penaltı pozisyonu öncesi iyi yardırdı soldan. Ama ondan sonra pek göremedim oyunda. Keşke verilen şansları iyi kullansada bizleri utandırsa. O potansiyel var ama kafa yerinde değil elemanda.

Geleneksel Aydın'dan umutlanma şölenleri başlasın.. :D

bu cocuk olma iside ne bomba haaa

bizimde yeni cocugumuz oldu, isimie daha ciddiyetle falan baglanmis degilim hala firsat buldukca foruma giriyorum

gecelim

Boş sahada top sürmesi bile önemli birşey gibi geliyorsa düşünün ne durumdayız.

Yiğit'ten sonra Gareth Bale etkisi yarattı.:D Ama yine de kötü futbolcu.:coffee:

lan altı üstü hızıyla bir halt yaptı. ben istikrar gösterirse överim bu adamı sadece. tek bir hareketiyle beni kandıramaz. devamlılıgı olsun ozaman burda onu öveyim. şimdiye kadar hicbişey yapmadı.

sercan ve yiğit para verilip alındıysa aydın kalmayı çoktan hakediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt