#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Good Night

Aydın'ın futbol stili avrupa'da en cok jesus navas'a benziyor. Ama onun kadar iyi degil.Bilmiyorum ne kadar geliştircek kendini ama. Suan elimizde bir sürü kanat oyuncusu var ama kesin bu oynar diyemiyoruz. Pino - Kazim - Aydın hicbiri tam güvenmiyor sağ kanat icin bunlara Engin ile Emre'yide koyabiliriz. Kanatlarda tam etkili degiliz.

Çok iyi gidiyor maşallah ama benim aklımda hala soru işaretleri var,seneye ona güvenerek yola çıkılmaması taraftarıyım.Beni yanılttı umarım bu düşüncemde de yanıltır.

Antalya demek istemiştir, gitmeyecek Antalya'ya, Aykut Erçetin'i falan veririz.

Serkan ya da Batdal verilir Antalya'ya

aydın fatih terımle beraber kanat deılde sağ iç gibi oynuyor fazla çizgiye inip orta falan açmıyor gerçi öyle oynadığı zamanlar beceremiyordu deliriyorduk şimdi direk ceza sahasına yöneliyor bugünkü formu bu sayede sanırsam

Yahu Aydın istemedikten sonra anlaşma olsa ne olur. Mal mı bu zorla vereceğiz sözleşmeyi kabul etmez başkasını veririz biz de.

6 yılda 9 hocanın adam edemediği ümitsiz vaka Aydın'ı adam eden bebe buymuş beyler :D

575595_276515692434924_198096826943478_601987_1712086767_n.jpg

Arkadaş sende bu yetenek vardı niye bunca yıl bekledin ortaya çıkarmak için :)

Neyse daha 24 yaş genç bir yaş

Evde 45 senelik çalışmayan radyo var, Fatih hocaya vercem. ipad olarak geri verir laa. Problem? :lol:

Twitterdan

Aydın veya muadili deniyordu sanki Antalyaspor'un açıklamasında.

Bu çocukta geçen sene emrede olan fizik kondisyon sorunu var, eğer bunu aşarsa ki bu işin piri bizde.Bence Aydın sağ kanadın sahibi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt