#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydin cok ilginc bir oyuncu. Kanat oyuncusu ve müthis hiza sahip. Ama önemlisi, top ile birseyler yapamamasi veya yapmamasi. Mesela adam eksilte sifir. Bunu gelistirebilse zaten cok iyi bir kanat oyuncusu olur. Topu düz ileri sürmek ile iyi futbolcu olamazsin. Cok calismali. Bu yüzden forma giymesi bile onun icin büyük bir sans bana göre.

dün tunayın yerinde aydın olsaydı cok rahat çalım atardı o hollandanın defansına

Aydın Yılmaz Emre Çolak milli takımda oynayan Mevlüt dende Tunay dan da çok daha iyi futbolcular yazıklar olsun.Helal Aydın yardırmaya devam

İyi oynuyor maşallah.

Ne yaparsa yapsın son hareketi yapamıyor . Hep aynı Aydın sadece fizik olarak üst seviyelere çıkmış yetenek bazında yine son hareketi yapamıyor.

Çok gayretli oynuyor ben beğendim ilk yarıda.

Riera V2. Çabalıyor, istekli ama son harekette hep bir şeyler eksik.

Şu sürdüğün topların üstüne basmasan süper olacak da, neyse.. :coffee:

Aydın'ı bu sene hiç sevmediğim kadar çok seviyorum. Çünkü çok süratli ve teknik. 2'sini harmanladı gibi bu sene

Gayet iyiydi arkadaş düşmüyor, yılmıyor, top kaptırmıyor, rakibi kovalıyor, yeri gelince yarıp yarıp geçiyor maç ritmini bulunca görürüz..

İlk yarıda 1 gol 1 asist ile oynayan Amrabat'tan daha iyiydi. Hatta ilk yarıda en iyi futbolcumuzdu.

Sona kadar iyi getiriyor ama son hamleyi iyi yapamıyor.

Defansa ve ofansa katkısı çok büyüktü ilk yarı , ben iyi buldum reyisi .

Gerçekler acı olsada kabullenilmesi lazım artık. Aydın ve Hamit' in Galatasaray'a hiç bir faydaları yok. Eboue' ye acıyorum doğrusu.

Ben begendim ..Ilk yarida Amrabattan daha iyiydi sirf gol atti diye Amrabati bu kadar büyütmeyin adam 30dk hic oyunda yoktu..A7 iyi bir Alternativ :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt