#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

eskiden çok umutluydum ama bu çocuktan mental olarak ne köy olur ne kasaba bence.

kiralık verilseydi iyi olurdu biraz daha geliştirmesi lazım kendini

Her maç sakatlanıyor bu ne yahu. Kiralayalım kendini geliştirip gelsin.

Arda'dan önce forma şansı buldu Galatasaray'da bi gıdım ileriye gidemedinmi aydın !

Dün tam Aydınlık maçtı :o

Mükemmel kontralar yakalayabilirdik onunla ama o yoktu :o

Keşke kiralık verseydik nasılsa bize bir faydası yok. Başka takımda kendini geliştirirdi biraz tabi oradada sakatlanmazsa...

Uefa da isimize yaraya bilir diye dusunuyorum. Sonucta ordaki takimlar sirf "oyuncuya dalalim" mentalitesiyle oynamiyor. Misal Bordeaux bize karsi ofansif oyunuyacak ozaman kontralarda isimize yarabilir Aydin.

Uefa'da isimize yarayabilir diye dusunuyorum. Sonucta orda sirf "oyuncuya dalalim" mentalitesiyle oynamiyorlar. Misal Bordeaux buyuk ihtimal bize karsi ofansif oynayacak, iste ozaman Aydin kontralarda isimizi görür. Yedek baslasa bile yeter.

yani hemen cocugu silip atmayin:D

Uefa'da isimize yarayabilir diye dusunuyorum. Sonucta orda sirf "oyuncuya dalalim" mentalitesiyle oynamiyorlar. Misal Bordeaux buyuk ihtimal bize karsi ofansif oynayacak, iste ozaman Aydin kontralarda isimizi görür. Yedek baslasa bile yeter.

dengesini kaybedip düşer o :D:D

Sakatlanır o maça kadar.

Aydın'dan ümidim kesiliyor yavaş yavaş..1 hafta varsa, 3 hafta yok.

Kapatıcan spor salonuna gece gündüz kas yapsın :D

Aslında Sivas'a kiralasak Bülent Uygun ona iyi fizik yüklerdi. Sivaslı oyuncular top oynamıyor adam biçiyor resmen...

Aslında Sivas'a kiralasak Bülent Uygun ona iyi fizik yüklerdi. Sivaslı oyuncular top oynamıyor adam biçiyor resmen...

Katılıyorum..Bülent uygun hem futbolcu eğitebilen hemde taktik olarak iyi bir hoca..

Sivasın oynadığı futbolu beğenmeyebilirsiniz ama o imkanlarla öyle oynaması gerekiyor..

Lorant varken küme düşüyordu Sivas Bülent uygun geldi takım şampiyonluğpa oynamaya başladı önemli atılımlar yaptı bunlar tesadüf olamaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt