#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Barosta en az Nonda kadar kaçırıyor hatta daha fazla hep söyledim yine söylüyorum Baros ve Nonda iyi futbolcular ama iyi bitiriciler degil bize iyi bir bitirici lazım

Sanki yillarca bitirici forvetimiz vardi da Nonda ile Baros'a mana buluyoruz.

Hakan Sukur kadar bitirici(!) bir forvete alismisiz tabi, biz de hakliyiz :D

Hakan Sukur gibi bitirici olacagina, Baros gibi bitiremeyici olsun:)

25 senedir Galatasaray'a gelmis 2 tane bitirici forvet gordum.

1- Tanju Colak

2- Jardel

Bu tip adamlar zaten avrupa'da bile az.

Sanki yillarca bitirici forvetimiz vardi da Nonda ile Baros'a mana buluyoruz.

Hakan Sukur kadar bitirici(!) bir forvete alismisiz tabi, biz de hakliyiz :D

Hakan Sukur gibi bitirici olacagina, Baros gibi bitiremeyici olsun:)

25 senedir Galatasaray'a gelmis 2 tane bitirici forvet gordum.

1- Tanju Colak

2- Jardel

Bu tip adamlar zaten avrupa'da bile az.

Jardel bitiriclikte son yıllarda dünya listesinde ilk 3 girer ben böyle bir adam görmedim..

Kıçına çarpsa giriyor top..

Bu maç ölçü olur.İnşallah aynı şovu Antep karşısında da yapabilir.

Antep maçında da Aydına şans verir bence Rijkaard bu özgüveni yakalamışken, Aydın da bu sene artık farkına vardıysa elindeki son şansların bunu iyi kullanacaktır.

Antep maçında da Aydına şans verir bence Rijkaard bu özgüveni yakalamışken, Aydın da bu sene artık farkına vardıysa elindeki son şansların bunu iyi kullanacaktır.

bence de kesin vermesi gerekir eğer Aydın ı kazanmak istiyorsak, zaten bir önceki maçta kim iyi top oynamışsa yedek bekleyen adam kompleks yapmaz, ben olsam yapmam yani adam topunu oynamış napıyım derim :D

fena degildi, zaten Keita'yi bacagi kirilmasin diye cikardilar, bu Antep karsisinda daha fazlasini yapsaydi kanatta, o cesar midir nedir kazmanin onde gideni sallardi bi 3-5 tekme de Aydin'a.

Harbiden begendinizmi, yoksa tukurdugumu yalamam hesabi poh pohluyomusunuz adami? Eger ciddiyseniz, bugun futbol bilgimin 5 yasinda bir cocuktan daha beter oldugunu anladim.

Harbiden begendinizmi, yoksa tukurdugumu yalamam hesabi poh pohluyomusunuz adami? Eger ciddiyseniz, bugun futbol bilgimin 5 yasinda bir cocuktan daha beter oldugunu anladim.

Bugun Arda ve Mustafa'dan başka kim çok iyi oynadı ?

Sabri , Gökhan , Hakan Balta berbattı. Diğerleri ise vasat.

Arda'ya golluk bir pas verdi, Keita'ya iki tane guzel kesti, adam eksilterek 3 kere ceza alanina girdi. Alan kapatti top kazandirdi, bunlar benim hatirladiklarim. Oyle muhtesem degildi tabiki, ama beterin beteri de oynamadi. Ne abartalim ne yerin dibine sokalim.

Edit: Aydin Aygun'e katiliyorum. Sabri'den, Gokhan'dan, Ayhan'dan, Baros'dan iyi oynadi. Balta konusunda ise katilamayacagim. Onun tarafinda ilk yari onlibero oynayan Ayhan'in tembel oyunundan ve Antep'in stoperleri surekli marke etmesinden dolayi kanata veya santraya top acmak zorunda kaldi adam, ne yapsin yani calim deniycek hali yok. Takimin ilk yaridaki muthis hareketsizligi nedeniyle toplar beklere gelince oyun kurulamadi.

Aydın 'ın en büyük eksiği arkadan destek gelmemesiydi. Hakan Balta 'nın önünde oynamak demek komple o kanatı kullanmak demek. Bu yüzden Aydın bugün yeterli top alamadığından vasattı.

Aydın 'ın en büyük eksiği arkadan destek gelmemesiydi. Hakan Balta 'nın önünde oynamak demek komple o kanatı kullanmak demek. Bu yüzden Aydın bugün yeterli top alamadığından vasattı.

katiliyorum ozellikle ilk yari top sag ve sol aciklar ile beklere geldiginde herkes durdu seyretti. Gollerin erken gelmesine baglamak istiyorum bunu, ikinci yari acildilar biraz daha Antep'in de gazi kalmadi zaten.

Arkadan destek gelmezse heralde etkisiz kalır. Nasıl forvete destek gelmiyorsa Aydın 'a da Hakan Balta 'dan hiç destek gelmedi.

Abi,

Zaten Balta son zamanların belki de en kötü topunu oynadı. Bir iyi Balta olsaydı belki de Aydın'dan çok daha iyi şeylerle bahsedecektik bu gece.

Ya bir Aydin kotu bir Balta kotu.. adamlarin ileri geri oynayacak hali yok birbirleriyle. Birinin baglantiyi kurmasi gerek bu adamlarin birden fazla opsiyonu olmasi gerekiyorsa. Kim oynadi onlara yakin ortada? Ayhan.. E taraftarimizin ondan bir beklentisi olmamasina bagliyorum bu yorumlari, cok hareketsizdi ayhan baglayamadi o tarafi ilk yari. Ikinci yari zaten Arda'nin yanina cektiler onu duzeldi ortalik biraz. Ayhan'dir kanimca asil kotu oynayan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt