#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Hırs yok be hırs.IBB maçında maçta son dakikalara gelmiş gereksiz yere topa vurup sarı kart görünce delirdim.Sarı kart yemesine değil karttan sonraki laubali gülüşüne.3-4 yıldır GS 'de ama zerre kadar katkısı yoktur.1-2 maçda iyi oynadı diye gözünüzde büyütmeyin.

Hırs yok be hırs.IBB maçında maçta son dakikalara gelmiş gereksiz yere topa vurup sarı kart görünce delirdim.Sarı kart yemesine değil karttan sonraki laubali gülüşüne.3-4 yıldır GS 'de ama zerre kadar katkısı yoktur.1-2 maçda iyi oynadı diye gözünüzde büyütmeyin.

Zaman geçirmek için yaptı onu. Takımı galibiyeti korusun diye.

Herneyse ben tam olarak anlatamadım galiba.

Bu adamın istatiskleri var mı ? Kaç maç oynamış kaç gol atmış ? Geçen yıl baya forma şansı bulmasına rağmen tek 1 gol atti.O golünde nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bu sezon 6 asisti var. Geçen sene de 20 maça çıkmış(Çoğu ilk onbir değil muhtemelen) 3 gol atmış bir de asist yapmış.

Bu adamın futboluna uyuz oluyorum arkadaş.İzlerken hiç ışık görmüyosun.Bence futbolu bıraksın şimdiden daha fazla palyaçoluk yapmadan :o

İnşallah yakında Bursaspor'da başlığını açar bu linki de tozlu sayfalara göndeririz ;)

Sıfır bonservis,aldığı yıllık ücret yüksek değil, altyapıdan çıkmış,zaten oynuyacağı mevki itibari ile nerdeyse 3. ya da 4. tercih durumunda. Biri sakatlanacak, bir kaç kişi cezalı duruma düşecek ;anacak o zaman oynayabilir. Sorunlu bir futbolcu da değil.

Aydın Yılmaz niye bu kadar dert oluyor ki? Gitmiş ya da gitmemiş takım için ne değişecek ya da sizin için ne değişecek? Her sene illa birine takıyoruz. Bu sene de Aydın Yılmaz. Transfer başlıklarında Türk futbolcularla ilgilendiğimiz haberlerin çoğunda konu Aydın'a geliyor.

Sezon başındaki futbolu takıma enerji katıyordu. Daha 88 doğumlu. Volkan Şen gibi futbolculara tercih ederim. Umarım Şen gibi bir için takımdan gönderilmez.

Ne zaman Aydın ...spora ............ bonservis bedeliyle verildi haberini okuyacağımı merak ediyor ve sabırsızlanıyorum.İnşallah yakın bir zamanda olurda fazla beklemem.Ruhsuz adamlara dayanamıyorum.Futbolcu hırçın olacak.Hasan Şaş gibi,tuncay gibi,bazen arda gibi.Bu adam uyurgezer gibi.

Bu çocuğun ya psikolojik sorunları var ya da Galatasaray'da oynamak istemiyor.Görünen Aydın bunu gösteriyor.Yetenekleri var ama bunları kullanmıyor mu diyeyim ne diyeyim bilemiyorum.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun Aydın.

Her zaman söylüyorum senelerdir futbolunun üstüne hiçbir şey koyamamış bir futbolcu...Çok fazla şans buldu bizde yazık ki hiçbirini değerlendiremedi...Takasta mı kullanırlar ne olur ama gitmesi gerekli.Çok bile kaldı...

Bu yaz Çeşme de sheraton otelde kasıla kasıla yürüyürdu!!Gs satarsa artık anca kaplıcalarda görürüz

Bence Bursaspor'a Gidecek.

5 Milyon Euro + Aydın + 1 Oyuncu = Sercan şeklinde

Versinler yine kiralık ya kıyamıyorum bu adama kumaşı fena değil belki gösterir kendini devamlı forma şansı bulursa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt