#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

İyide isteksiz olmasının sağda oynamasıyla alakası yok.

Tamam ama Arda'da solda süper gidiyorken bir ara sağa alınmıştı, sonrasında hemen sola geri çekildi. Arda solda Arda oldu. Giovani'de solda oynayınca sağda ki kadar etkili değil mesela, o da sağ tarafta Giovani oldu. Aydın'da sene başında gösterdi solda Aydın. İstekli olması veya olmamasını konuşmuyorum ama performansında büyük etkisi var bence bu olayın.

Oha Aydın Stoch'dan iyi mi :D

Ya sırf milletin tersini söylemek için yapıyor takmayın fazla

Aydin gibi ruhsuz futbol oynayan Galatasarayli tanimiyorum, belki Mehmet Güven olabilir ama o cocuga dogru duzgun sans verilmemisti ve sans buldugu zaman heycandan ne yapicagini sasiriyordu.

Seneye kadroda olmaz bence.

Aydın gider Bucaspor'a.

O kadar sans verilmesine ragmen kendini bir türlü gösteremedi. Sanki futbolunda hic ilerleme yokmus gibi. Acaba potansiyeli bu kadar mi?

bu adam istekli olsa çok şey yapardı ama maçda sanki ''hocam beni al!'' tavrıyla oynuyo o nedenle bizim takımda tutunamaz

futbolcu olamaz bu çocuk.gitsin atletizm takımıza girsin.önceden pinto diye bi tane atletizmcimiz vardı aynı o.

umudu kestim hırs kalmamış arzu kalmamış ne oldu bu cocuga anlamadım anadoluda bile tutunamıyor bu cocuk artık

Sezon başı bana ümit vermişti ama fener maçında kaçırdığı o gol kaderini belirledi resmen.

Aydını sezon planlarında çok uzağa atıyoruz.. Potansiyelini iyi kullanırsa ve istikrarı sağlarsa bi stoch transferi de biz yapmış oluruz...

Aydın, M.Güven in kanat versiyonudur GS ı altyapı balonlarının diğer bir halkasını oluşturmaktadır.

Bence eğer gerçekten Bursaspor ile bir takas görüşmesi varsa Volkan Şen için Servet ile birlikte verilebilir..

aydın bir çırpıda harcanacak futbolcu değildir. türkiye'nin en etkili, en seri kanat oyuncularından biridir. bana göre istikrar eksiği ve sorumluluk almama gibi olumsuz yönleri vardır. onları yenerse geleceği çok parlak bir oyuncudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt