#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Aydın çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu ama bana kalırsa hakettiği şansı bulamadı,Arda'nın bulduğu şansın 10'da birini bile bulamadı çünkü Arda Carrsuca'nın geldiği seneye denk gelmişti ama Aydın'ın şanssızlığı Kewell'ın geldiği döneme denk gelmiş olması.En azından Bülent Korkmaz Barış'ı sağ açık oynatıcağına Aydın'ı oynatabilirdi,hiç olmazsa Hasan giriceğine Aydın oyuna girse daha iyi olurdu.

Aydın çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu ama bana kalırsa hakettiği şansı bulamadı,Arda'nın bulduğu şansın 10'da birini bile bulamadı çünkü Arda Carrsuca'nın geldiği seneye denk gelmişti ama Aydın'ın şanssızlığı Kewell'ın geldiği döneme denk gelmiş olması.En azından Bülent Korkmaz Barış'ı sağ açık oynatıcağına Aydın'ı oynatabilirdi,hiç olmazsa Hasan giriceğine Aydın oyuna girse daha iyi olurdu.

Saka mi bu?

Aydin'in dogru durust sans bulmadigi bakimindan?

Aydın'ın tam sağlığına kavuşmuşken kaç kez ilk 11'de sahaya çıktığını bana söyler misin acaba?Aydın bu sezon sakatlıklarla çok uğraştı,çoğu maçta 70'ten sonra oyuna girdi,bana kalırsa hakettiği şansı bulamadı,şu Arda'nın cezalı olduğu dönemde bile sağ açıkta Barış oynadı...

Aydin kac yildir sans buluyo r haberin varmi senin?

Ben böyle oyuncu istemem.

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın akıllandı

Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısında yetişip, Manisaspor ve İstanbul Belediyespor´da kiralık olarak forma giyen Aydın Yılmaz, bu kez aynı kaderi yaşamak istemiyor.

Mehmet Güven ve Ferdi Elmas’la birlikte kiraya verilmesi gündeme gelen genç oyuncunun, yöneticilerle görüşerek yaz kampında kendisini toparlayacağına söz verdiği ve Galatasaray’da kalmak istediği dile getirildi.

Kaynak: Fanatik

Aydın'a tanınan şans benim hatırladığım başka hiçbir gence tanınmadı,bu kadar üstüne titrenmedi,anlaşılan o Belediye'de oynamak istiyor Galatasaray forması herkese nasip olmaz bunu kavrayamamış hala çocuksu geliyor gözüme Arda tam olarak olgun şuanda herşeyin bilincinde,uzun lafın kısası güle güle Aydın!

Aydın akıllandı

Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısında yetişip, Manisaspor ve İstanbul Belediyespor´da kiralık olarak forma giyen Aydın Yılmaz, bu kez aynı kaderi yaşamak istemiyor.

Mehmet Güven ve Ferdi Elmas’la birlikte kiraya verilmesi gündeme gelen genç oyuncunun, yöneticilerle görüşerek yaz kampında kendisini toparlayacağına söz verdiği ve Galatasaray’da kalmak istediği dile getirildi.

Inaniyorum sana Aydin göstert kendini.

Aydın akıllandı

Akillandigini nerden uyduruyorlar? Sadece takimda kalmak icin "elinden" geleni yapiyor.

Hic bir gelisme göstermeyen, top'la birlitke hareket edemeyen ve pas atamayan oyuncu ne kadar faydali olur?

Aydin toparla kendini, kaliteni göster. Senden bekledigimiz futbolu sergile artik.

Ya bazi maclarda sonradan girdi cok iyi oynadi trabzon maci örnek.

Sanki Futbolu birakmis gibi, kendini toparla Aydin yoksa kiraya gidersin.

insallah bugün kadro'da olur ve ikinci devre oyuna girerde birseyler yapar.

Artik göster kendini aydin.

Aydın bir sezonu daha harcadı.Bana şans verilmedi diyemez.Verilen hiçbir şansı kullanamadı.Gitsin bir anadolu takımına aklı başına gelsin.

Bu sezonki en büyük hayal kırıklığım...

Manisaspor’da hedef Aydın

2006/2007 sezonunda Aydın Yılmaz´ı Galatasaray´dan kiralayan Manisaspor, genç oyuncuyu bir kez daha kadrosunda görmek istiyor.

Sarı-Kırmızılı yönetimin, Mehmet Güven ve Ferdi Elmas’la birlikte kiralık futbolcular listesine koyduğu Aydın’ın da Manisa’da oynama fikrine sıcak baktığı belirtildi. Manisa daha önce de Arda’yı kiralamış ve genç futbolcunun yıldızını parlatmıştı.

https://fanatik.ekolay.net/fanatik/-Manisasporda-hedef-Aydın_4_HDetail_32_134069_16.htm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt