#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Serdar Özkan'dan daha yararlı olmazsa ben de birşey bilmiyorum.

Serdar Özkan'dan büyük topçudur Aydın. Potansiyelinin altında ezildi sadece. Çok iyi topçu olabilirdi. Gerçi hala şansı var bence.

Aynı vuruşu en son Konya'da yapmıştı. Yapmaz olaydı.

O vuruşu yapmamış olsa 2005/2006 sezonunun son maçına Fenerbahçe şampiyon olarak çıkar, formaliteden oynardı.

Aydın Serdar'dan iyidir. Alt yapıdan çıkmış, yedek adam işte.

İki gamsızın kapışmasında Galatasaray altyapısından yetişme, 2005-2006 şampiyonluğunda payı olan Aydın her zaman bir adım önde. Sözkan Beşiktaş'ın Aydın'ı idi.

Bu sene takımda kalmasını istemiyordum. Fakat beterin beteri varmış. Serdar'ı gördükten sonra mutlaka kalması gerektiğini düşünüyorum.

Gol attığı için değil en çok nefret edenlerden biriyim ama dün çoooooktan girmeliydi maça..

O golü atmamalı ve kafaları karıştırmamalıydı. :rolleyes:

Bugün baya baya takıma katkı sağladı. Gerek top çalıp takımı atağa kaldırması, gerek rakip takımın birçok hücumunu kesmesi gözlerimi yaşarttı doğrusu :sad007::o

Şaka bir yana düzeldiğinin sinyallerini veriyor yavaş yavaş, nazar değmesin diyelim :tiphat:

Aydın'ım canım ciğerim hep böyle oyna sen de rahat et biz de rahat edelim. Allah Rızası için bizi şu Serdar'a mahkum etme. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt