#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Calim sezisi hic gelismemis. Rakibe ne zaman fake atacagini bilmiyo veya beceremiyo. Fizigi kesinlikle problem olmazdi dedigim meziyete sahip olsaydi. Hala uzerine calisabilir, gec degil.

Islak sopa ile dövülmesi gereken adam

Şimdiye kadar patlaması gerekiyordu

neyse umutluyuz bu sefer kırmayalım ümidimizi

bu sene gerçekten iyi oynuyorsun koçum bozma sakın

Ben de beğendim oynadığı kısıtlı sürede ama ümidim yok açıkçası..

Serdar Özkan'dan tek artısı pas atmayı da bilmesi.

Herhalde yerine oynayan Serdar kişisini görünce bir anda hırslandı.Lan bu adama bile forma veriyoruz diye oynamaya karar verdi.Bilmiyorum sanki gamsız görüntüsünden arınmmış gibi geldi bana.Basit oynasın, mücadele etsin yeter.Taraftar ona Serdar'dan çok sahip çıkar.

Aydında gelişme var dün defansa yardıma gelip top bile kaptı..:asd:

Aydın'dan hiç bir şey olmaz bence. Hep böyle bir kaç maç parlar sonra ortalıklarda olmaz.

Ben bu filmi birkaç kere seyrettim. Her ne kadar film hazin sonla bitse de filmi her izleyişimde filmin mutlu sonla biteceğini düşünüyordum.

Film tekrar başladı. Filmin bu sefer de mutlu son ile biteceğini düşünüyorum.

Hadi Aydın bu sefer güldür yüzümüzü. Beklediğimiz patlamayı gerçekleştir.

İyiydi Aydın. Hızlı atakta düşürmeseler kaleye kadar da giderdi.

2 maçtır iyi ama her sene aynı film, alıştık artık; o yüzden Aydın için hiç ümitlenmiycem. Umarım çok uzun sürmez kendi kimliğine dönmesi de çok fazla taraftarı umutlandırmış olmaz.

Her futbolcudan takımın yıldız, takımı sırtlaması ya da ilk 11 oynamasını beklemiyorum. Aydın da bunlardan biri. Takıma ancak cezalı ya da sakat olabildiğinde girebiliyor, bu da ilk 18 için geçerli. Sakatlanmadığı sürece, üçüncü-dördüncü tercih olabilir. Tüm sezon boyunca yeterli,verimli performans gösterse daha güzel olur ama sezonun 3-4 aylık bölümünde patlama yapması yeterli. Sakatlık ile uğraşmadığı zamanlarda rahatlıkla oyuna hareketlilik getirir.

Nazar değecek diye korkuyorum ama her girdiği maçta tempoyu yükseltti. Belki hucumsal anlamda çok birşey katmadı ama ileride yaptığı pres, rakip takımların dengesini bozdu bugüne kadar. Umarım üstüne koyarak böyle devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt