#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Kesin bunu zorla oynatıyorlar milletin babası çocuğunu sanayiye gönderir ya işte o hesap bunuda akıllansın diye futbola sokmuşlar , yoksa başka bir açıklaması olamaz herhalde insanda birazda olsa gelişme olmazmı ya.

boşverin beyler, istatistikler boş iş. ne demiş alex ferguson : istatistikler mini etek gibidir. çoğu şeyi gösterir ama asıl şeyi göstermez :)

Aydına verilen şans bana verilseydi Messiyi çöpe atardım:cool:

Ama o hala sahada uyuyor yazık.

Bu yıl biraz kıpırdama var. İnşallah devamı gelir. Sağ kanatta daha başarılı.

En azından fizik olarak geliştirmiş kendini. Kolay kolay yıkılmıyor. Daha fazla mesafe alması lazım tabi.

Sarp'tan kurtulsak bile Aydın onun yerini layıkıyla doldurur! Daha öncede yazmıştım bizim takımda tek futbolculuk Bülent Akın kontenjanı hep olmuştur. Ama artık öyle hale geldik ki takım Cihan Haspolatlılar doldu kaldı. Bu takımda Elano, Aydın, Sarp'ın aynı anda oynatılmışlığı bile vardır. Aslında birisi tarafından aynı anda oynatılmışlığı desek daha doğru olur!

Sarp'tan kurtulsak bile Aydın onun yerini layıkıyla doldurur! Daha öncede yazmıştım bizim takımda tek futbolculuk Bülent Akın kontenjanı hep olmuştur. Ama artık öyle hale geldik ki takım Cihan Haspolatlılar doldu kaldı. Bu takımda Elano, Aydın, Sarp'ın aynı anda oynatılmışlığı bile vardır. Aslında birisi tarafından aynı anda oynatılmışlığı desek daha doğru olur!

Futbol forumlarında sadece futboldan anlayanlar yorum yapmalı.

7 numaraya maalesef yakışmıyor..

onca sene bi insan gıdım mental ilerleme sağlayamazmı..

yemişim fizik gelişimini,süratini...

Su anda elestirilcek en son kisi Serkan ve Aydin bence. Bu takimda birsey yapmak icin mücadele eden cocuklar en azindan. Misimovic´i, Pino´yu, Kewell´i, Gökhan´i, Cana´yi elestiririm ama bu cocuklari elestiremem. En azindan popolarini kaldiriyorlar, hareketli olmaya calisiyorlar

Kim ne derse desin, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Açık ve net.

Bir anda harika işler yapmasını beklememek lazım. Geçen senelere göre mesafe kat etmiş gibi. Yeterli değil ama zaman gösterecek.

Beğendim Aydın'ı. Takım ofansif bir hüviyette oynasaydı daha etkin olabilirdi ama gene iyi, en azından mücadele etmesi hoşuma gidiyor. Takım bir otursun hele Aydın'ı da daha rahat görürüz o zaman.

Düzenli oynadığında iş yapar gibi geliyor. Fm2010'da banko oyuncum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt