#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Antrenmanlarda Quaresma kesiliyormuş Aydın. Hasan Şaş öyle dedi geçen gün. :D

Aydın artık takımın bankosu olur artık altyapıdan gelen Arda ve Sabri' den sonra. Oynatıldıkça daha da gelişecektir. Zaten şimdiye kadar doğru dürüst şans verilmediği için tam anlamıyla kazanılamamıştı kendisi. Hızı ve tekniği ile sağ kulvarı bırakmaz.

Hagi Tugayla kendisini geliştirirse geliştirir yoksa seneye ilk gidecek isimlerden biri.

Bence Hagi önümüzdeki maçta oynatır. Pino forvette olduğu için orta sağ artık Aydına verilir.

Aydın---Elano--Sarp--Misimoviç

Pino-Baros

Bence Hagi önümüzdeki maçta oynatır. Pino forvette olduğu için orta sağ artık Aydına verilir.

Aydın---Elano--Sarp--Misimoviç

Pino-Baros

Olabilir, Aydin bu sene takim dökülürken bile az cok göze carpan oyunculardan biri oldu oynadigi maclarda.

Ayrica defansa falan da yardim ediyordu, mucadele ediyordu.

Oynarsa sasirmam.

Bu arada antremanlarda muthis performans sergileyen oyunculardan biriydu Rijkaard zamaninda, Hasan sas söylemisti bunu.

Olabilir, Aydin bu sene takim dökülürken bile az cok göze carpan oyunculardan biri oldu oynadigi maclarda.

Ayrica defansa falan da yardim ediyordu, mucadele ediyordu.

Oynarsa sasirmam.

Bu arada antremanlarda muthis performans sergileyen oyunculardan biriydu Rijkaard zamaninda, Hasan sas söylemisti bunu.

Aydın oynayınca rakip tedirgin oluyor orta sahada sağdan dalıp geçecek diye. Hem fiziği ile takımın en etkili pres yapan top çalan elemanlarından. Hagi oynatmazsa yazık olur, zaten bu sezon hemen hiç şans verilmedi. Ama ben Haginin Aydını oynatacağına inanıyorum çünkü Haginin felsefesine uyan bir futbolcu Aydın.

Aydın oynayınca rakip tedirgin oluyor orta sahada sağdan dalıp geçecek diye. Hem fiziği ile takımın en etkili pres yapan top çalan elemanlarından. Hagi oynatmazsa yazık olur, zaten bu sezon hemen hiç şans verilmedi. Ama ben Haginin Aydını oynatacağına inanıyorum çünkü Haginin felsefesine uyan bir futbolcu Aydın.

:SS::akansular:

Neymiş bu Aydın ya.Hiç bişey olmaz bu adamdan.5 senedir hiç gelişmedi

Yinede begeniyorum Aydini

o abileri kosmak istemedigi son maclarda, tek kosandin yabancilar ilen

Her maç rakibin durumuna göre sahaya sürülüp kazanılabilir gerçekten..

Hagi'nin kazanması gereken adamlardan bir tanesi.

Hagi kazanır kendisini merak etmeyin.

dünyada aydın yılmaz kadar şanslı bir futbolcu yoktur......

Sanssiz demek de pek dogru degil bence. Güclü bir futbolcu bu kadar cabuk sakatlanmaz. Yaninda kosarken gaz kacirsan yanlislikla sakatlaniyor. Bu kadar da olmamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt