#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla televizyondan gördügüm kadariyla öyle degil o diyenler yakindanmi taniyormus:)

Ben AYDIN nın oyle cok sımarık oldugunu sanmıyorum ama boyle bi sogukluk bi kendini begenmişlik var gibi ama bu o guzel futbolunu değiştirmiyo AYDIN ı izlemekten cok buyuk zevk alıyorum ve onun ARDA kadar iyi olucagından eminim

kendini beyenmis biri olduguna inanmiyorum.

Öyle biri olsa özgüvenide olurdu ve onu malesef göremiyorum.

pazar günü Aydini Barisin yerine görmek istiyorum

lütfen Skibbe Aydini oynat:(

Sabri son dakikada maça yetişemezse Barış bekte oynayıp Aydını sağda oynatabilir.

Sabri oynarsa oynamiycak.

söylermisin bana Aydin kac kere 90.dakika oynadi,hep 15-20 dakika icin oyuna giriyor ne yapsin ki?

Aydın Aydın'ı çok savunuyosun :D adaş ya o bakımdan girdiğindede çok etkili olduğunu hatırlamıyorum kumaşı çok iyi ama profesyonal olmak için öğrenecek çok şeyi var...!!!

Sabri yetişmezse oynar Beşiktaş maçında ama bence daha fazla şans verilmeli Aydın'a.

Aydın eğer ilk onbiri almak istiyorsa bu genç yaşında:

öncelikle defansif olarak boş koşmasın adamı kovalar gibi yapıp yanında refakat etmesin.gerçekten ardaya baksın nasıl defans yapıyor.

ikincisi her topu aldığında milyonlarca kişi geçmek zorunda değilsin.tek top oynayıp boşa çıkmalısın bazen.

ortalarını ve şutlarını geliştirmelisin.

iyi özelliklerini saymıyorum çünkü hepimiz biliyor ve zevkten dört köşe oluyoruz izlerken..

hepimizde senin iyi olman için yanıp tutuşuyoruz senden ışığı aldık çünkü..sen bizim istediğimizi yap bizim desteğimize ve sevgimize şaşırırsın...

tamam mı aydıncığım :);)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt