#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Lafla peynir gemisi yürümüyor..Aydından şehir efsanesi yaratmaya gerek yok..

Arda gece pjamasıyla kalksa top oynasa Aydından iyi oynar..Kıyaslamak çok komik Aydın daha pas atmasını bilmiyor..

Onur Bey,

Bence bir futbolcu için hiçbir zaman geç değildir.Bazıları 17 yaşında yıldızdır.Bazıları yıldız olduğunu 30 yaşında anlar.Bu yüzden Abdullah Avcı yada Ersun Yanal onu parlatabilir.Parlatacaktır.En azından buna inanmak istiyorum.

Onur Bey,

Bence bir futbolcu için hiçbir zaman geç değildir.Bazıları 17 yaşında yıldızdır.Bazıları yıldız olduğunu 30 yaşında anlar.Bu yüzden Abdullah Avcı yada Ersun Yanal onu parlatabilir.Parlatacaktır.En azından buna inanmak istiyorum.

Rijkard'in gelmesi Aydin ve gencler icin buyuk sans.

Aydın boş bir adam değil bu kesin. Ama rijkaard ın oyun tarzında forvet hattı dışında pek yeri yok. Aydın çok rahat çizgiye inebilen ve iyi orta kesebilen bir eleman. Ama bizim artık ortalarla işimiz yok. Ancak farklı bir oyun planı gerekirse diye kadroda tutulur bence

Onu formundayken izleyen herkes Arda'dan daha yetenekli diyor.Rıjkaard gibi bir nimetten yararlanıp kendini fizik olarak geliştirmesi lazım.

kendisini fizik olarak cok geliştirip bu sene cok calişması lazım aslında bence bu sene butun sene kiralık versek daha iyi olur

çok yetenekli olup az çalıştığı çok belli...

bana da oyle geliyor...

bir yandanda guven eksikligi varmis gibi geliyor bana. nereye kosacagini bilmiyor gibi ve bence tahminim ki topu istemiyor.

ornegin arda durusu ile topu isteyen bir oyuncu

cogu genc oyuncular buyuklere karsi suskun bir durus icine duserler, korkmicaksin, cekinmiyeceksin ve kendine olan oz guvenini kayip etmeden her zaman topu isteyeceksin... olmadiysa zaten hoca degistirir birdahaki macta YENIDEN YAPARSIN!

bu gelecek sezonu son sansi olacak gibi.

Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Ermenistan'a karsi gol atti.

Seviyorum seni Aydin.:)

butun oyunculari rijkaard adma edecekse iyi, hangi oyuncudan bahsetsek rijkaard duzeltir diyoruz.bu adamin elinde sihirmi var bilemiyorum

Anlamiyorum ben bu cocogu...

Ümit Milli Takimda döktürüyor her defasinda, bize gelince yok ortada.:(

Aydın şansını çok zorladı..İlk çıktığında fiziğini geliştirip iyi bir profesyonel olsadı belki şuan sağ kanadımızın değişmez ismi olurdu..Ama o daha da kötüye gitti..Huylu huyundan vazgeçmez bu saatten sonra bişey beklemiyorum Aydından..

Aydın Yılmaz için sezon yeni başlıyor Reijkard ın gelmesi en çok Aydın a yarayacaktır.

erminastan korner kullandı.Topu karşıladık ve hızlı çıktık.Orta sahadaydı Aydın en uçtaki adamdı.Bizimkiler topu ileriye attı ,Aydın'ın iyi depar attı hatta son savunmacı topa doğru koşmayı bıraktı Aydın'ın kendisinden hızlı olduğunu gördüğü için kaleye doğru yöneldi.Ceza sahası çizgisinde soldan dikine girdi ilk adamı geçti ikincisi önüne hamle yapmadan vurdu ve gol.

Eğer bu seneki Real Madrid maçlarındaki , Robben gollerinden birine denk geldiyseniz hemen hemen aynısı ters köşeden ters ayakla atılmışı.

Alıntı Yap

Asy.net'den alinti.

Bu adam 35ine geldiğinde bence hala gelecek vaad edecek.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt