#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

ya bu adam yanlıs hatırlamıyorsam en son oynadıgı macta (bursaspor macıydı sanırım) ilk yarının sonlarında 60 metre depar atıp pres yaptı en sonunda da kaleci uzaklastırmaya calısırken aydın'a carptı top ve gol oldu. ikinci yarıda bulent hoca aydın'ın yerine mehmet guven'i aldı bir daha da forma yuzu gostermedi. bunu yapabilen insan devamlı oynatılmadan nasıl fizigi yetersiz diye, ya da sans buldu degerlendiremedi diye nitelendirilebilir ki.

Inanamiyorum. Bügünleridemi görecektim. Aydin topla birlikte kosarken, ilk önce topu sola cekip durdu! Sonra yeniden kosmaya basladi ve yine durmayi basardi :D

bu sene de şans verilsin bakalım.

olmadı su topu takımına göndeririz

bu sene beni hayal kırıklığına uğratan bir futbolcuydu ondan çok sey bekliyordum ama 4 maç ardı ardına yapamıyoki hemen sakatlanıyo yetenekli olduğunu herkes görüyo ama yeteneğini kullanamıyo belkide rijkaard ın gelişi onun için bir şans olabilir rijkaard onu yıldız yapabilir göreceksiniz takımda duracak:D

Ben bu sene Aydın'dan çıkış bekliyorum geçen sene ki hali bizi hayal kırıklığına uğrattı ama Aydın bence bu sene gerçek Aydın'ı bize izlettiricektir.

Aydin iyimi kotumu anlayamiyorum, benim için kapali kutu

verin bu seneye kiraya bence satılması hataolur aydın ve alparslanın surekli oynaması ve guvenlerinin yerine gelmesi gerek

Bu sezon da kalması taraftarıyım.En azından bir yarım sezon izleyelim.Frank adam etmeye çalışşın edemezse kiralık verilsin.Bu kadar çabuk silmeyelim gençlerimizi.

Gol'ü görmedimde, Eursport'ta gösteriliyordu.

Bence'de yollansin.

10 sene yetiştir sonra 2 günde yolla. Bu mantalite bence kaybettirir bize.

Rijkaard'ın bu çocuğu Messi'ye çevireceğini düşünenler var mı ? :)

Ben Aydın'a inanıyorum ve güveniyorum.Göreyim seni Aslanım!

aslında bu çocuk iyi çalıştırılsa, bence harika futbolcu olur. iyi koşuyor. teknik, tecrübe ve derse ihtiyacı var. Rijkaard Aydın'ı patlatabilir.

Aydın çoktan patladı bence her sezon öncesi aynı muhabbetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt