#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

bundan topçu olmayacağını epeydir söylüyorduk,sağolsun karşı çıkan bi kaç arkadaşıda bize kattı bu son performansıyla..serdar özkanı alana yanında bedava verilsin..vazgeçtim sonuçta altyapımızdan çıkmış adam..o yüzden aydını alana serdar özkan bedava verilsin..

senelerdir yazıyorum yeminlen aydın futbolcu değil diye.bu akşam bidaha kanıtladı bunu.

Kulüpte kalması bile skandal ancak bank asyada oynar.

olacak diyenler vardı.Hersene,busene Aydın bambaşka diyenler vardı.Yeter artık görün gerçekleri.

Dünyada bu kadar gereksiz bir futbolcuya gereksiz sekilde cok sans verildigini bizde görüyorum. Bu kadar sansi baskasina versen Ronaldo olmustu

Adam bildiğin KÖTÜ

Epic Fail.

kaç yıldır düzenli bi şekilde kötü oynayıp da nasıl takımda kaldığını birisi açıklasın

ya benim bildiğim kötü futbolcuların grafiği inişli çıkışlı olur

ama bu adamın grafiği hep sabit ya da inişli

17 yaşında girdi takıma 5 senedir takımda adam ...

Aydın.:sad007: Şans verilip oynasa da aynı verilmese de aynı hiç bir gelişme yok.:SS:

aydın bi git yaa,adambidim bileli yeteneksiz, bide stilim Figoyu anımsatır die konusuodu Allah aşkına bi git Hügo

Bu ve bunun gibi futbolcuları izledikce Galatasaray alt yapısı ve futboldan vazgecip Amerika'ya yerlestigim güne lanet ediyorum.

artık ağzıyla kuş tutsada bu saatten sonra takıma bir şey katacağına inancım kalmadı. bir var bir yok . o kadar şans tanıdılar hiç mi bir katkı sağlamanmaz takıma arkadaş. anadolu klübüne satılır sezon sonu kendisi içinde en hayırlısı bu olur.

balon diyodum balonuda geçti kocaman bir ZEPLİN bu

insan her topu sektirir mi .. sonra cirpinip topun pesinden kosuyor .. "7" numaraya yazik ..

buna verdigimiz degeri anıla versedik şimdi taş gibi forvetimiz olurdu be

Hagi ne arıyorsun bu Aydın'da? Oynatmaman için taraftar tarafından yuhlanmasını mı bekliyorsun?

bu sene kendini biraz daha geliştirmiş. Rakibin her kontra atağında ilk rakibi kovalayan o oluyor Her kontra atağımızda da ilk atağa kalkan o oluyor.

Farklı bir özellik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt