#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın yüzünden 10 kişi oynuyorduk. Gamsızlığı ve tembelliği yüzünden sağ tarafı yolgeçen hanı yapınca, Serkan kırmızı kart gördü. Aydın sayesinde 9 kişi kaldı takım bugün.

Keita'dan sonra Aydın'ı izlemek, gerçekten işkence gibi.

Takım verkaçla rakip kaleye gidiyor Aydın ise top ilk ayağına geldiğinde hemen dandik orta yapıyor, atakları harcıyor.

Diğer maçlara göre daha iyi oynadı ama malesef takımda yeri yok.4 senedir daha patlama yapacak :D

Solak Emre bile sağ tarafta Aydın'a göre Maradona gibi kalıyor.

Benim anlamadığım Culio terinin son damlasına kadar çırpınıyor, son top için sonuna kadar mücadele ediyor. Aysın ise top bekliyor, dandik orta yapmak için. Aydın'ı gördükçe Serdar Özkan'a yapılan haksızlığı hatırlıyorum hep. 85 dakika şans verilip kovulan teknik şaheser.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Bir pozisyonda güzel bir top cıkardı Kazıma ve oldugu yerde kaldı. Kazım pas atıcak birini aradı ama Aydın geriden ne olup bitecegini izliyodu o sırada. Kalıbımı basarım su halimle bile Aydın'dan daha fazla katkı saglarım takıma. Bu adam gercekten top oynuyorsa biz ne oynuyoruz o zaman?

Benim anlamadığım Culio terinin son damlasına kadar çırpınıyor, son top için sonuna kadar mücadele ediyor. Aysın ise top bekliyor, dandik orta yapmak için. Aydın'ı gördükçe Serdar Özkan'a yapılan haksızlığı hatırlıyorum hep. 85 dakika şans verilip kovulan teknik şaheser.

evet hocam. pino bile defansa gelip press yaparken aydının ne haddine pas beklemek. yıldız kuruntusu diyicem ama yıldız da değil. bence gitmeli.

sorumluluk almaktan kaciyor, daha fazla topla bulusmasi lazim, oyunu surekli genis tutmasi lazim

oldukca iyi oynadi bence

cikarilmasi da dogal bu durumda

bkz balta

Tamam yeterli değil ama bu kadar tepkiyi hakedecek bir oyun da oynamıyor. İlginç olan ise son 2 yıldır şans verin diyenlerin şimdi kendisine çömkürmesi. Son 2 yıla oranla bu sene daha derli toplu bir görüntü çiziyor oysa ki. Ha yeterli mi, değil ama yerin dibine sokulmasının da bir anlamı yok.

2006 yılı Konya'da son dakikada attığı gol. Aydın'ın kariyerinin zirvesidir. Bundan sonra hiçbir zaman yüksek bir grafik çizeceğini sanmıyorum. Galatasaray'da kalabildiği kadar kalacaktır kadro oyuncusu olarak, ondan sonra Anadolu Kariyerine başlayacaktır. Boşuna beklentiye girmeyin.

anadoluda bile o kadar kiraya verilip oynamadan geriye geldi artık son senesi sezon sonu anadoludan birine gider

Topla fena değil ama topsuz oyunda hiç yok. İnsan bir top kazanır, bir pres yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt