#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

bir insan kendine verilen şansları bu kadar kötü kullanır.adam o kadar large ki sanki dünyanın en iyi futbolcusu lutfederek oynuyor.sezon sonu alınacak türk futbolcu karşılığı takasta kullanılacak büyük bir ihtimal.

Maccabi Netenya maçı haricinde hani şöyle tam anlamıysa tatmin edici bir performans ortaya koyamadı.Kulüpte uzatmaları oynuyor şu haliyle.Abdullah Avcı'ya kiralanmalı devre arasında.

Top tekniği ve hızı türkiye deki futbolculardan ileri düzeyde ama biraz daha gayret ederse önü çok açık benim hala Aydından umudum var.

En azından kulubun çocugudur ve Galatasaraylı oldugundan şüphem yok . Takımdaki diğer satılmışlar gibi teknik direktör ayırt etmez.

Bu çocuktan umudumu keseli çok oldu bizimkilerse yıllardır ne seninle ne sensiz misali bi türlü karar veremedi,bence burda müzmin yedek ve potansiyelli oyuncu olacağına yollayıp önünü açmak lazım artık.

Lincoln bile Aydın'dan daha fazla rakibi kovalıyordu, pres yapıyordu. Aydın aslında o kadar yetenekli olmadığı halde çok lüks bir futbolcu. Tek faydası sahada 10 olan futbolcu sayımızı 11'e çıkarmak.

Lincoln bile Aydın'dan daha fazla rakibi kovalıyordu, pres yapıyordu. Aydın aslında o kadar yetenekli olmadığı halde çok lüks bir futbolcu. Tek faydası sahada 10 olan futbolcu sayımızı 11'e çıkarmak.

Bu sene çıkış yakaladı eğer üstüne koyarsa çok faydalı olur. Bu kadar karamsar olmayın kulubün çocugudr sahip çıkın !!!!!

Aydın anadolu klüplerinde bile oynayamazki bunu eskişehire gittiğinde gördük kaç maç oynadı ? şuan takımda durması bile hata

Aydın kendinin farkında değil ama Kazım ve Pino'nun kanat performanslarını düşününce Aydın'ın kalması gerektiğini düşünüyorum.

Gaziantepspor ile oynanacak Türkiye Kupası maçında beklenen patlamayı yapacakmış genç Aydın!!

Formayı haketmeyen bir numaralı eleman bence.

istediğiniz kadar kızın. ama bu adam çok yetenekli bilyoruz!:Diçime mi doğdu bilmem ama beklenen aydını izliycez bence artık...:)neden demeyin. bazen olur öyle geçen rüyamda mehmet güven 2 güzel gol atyodu. ertesi gün 2 gol atmış,biri 30 metreden.ermiş değilim ama . bazen tesadüfler olur. hislerde ,söylemlerde gerçekleşir.:)

A7 şov olacak diyorsun.Futbol enteresan olabilir tabi.

Aydın Ardayla beraber oynarken bir başka oynuyorlar 2 si iş bitirici oluyor. Benim hala Aydından umudum var

Adam bitmiş okeye dönüyor 1 açık çay söyleyin paşamıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt