#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Kazım'dan 10 kat daha iyi, en azından altyapıdan yetişmiş bir isim.

Aydın'dan umut bekleyenler bence futbol izlemeyi bıraksınlar.Aydın 23-24 yaşında ve hala umuttan bahsediyoruz.Neyin umudu ? Ne olacak bu saatten sonra Aydın'dan ? Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmesi Aydın için büyük başarı olur bu saatten sonra..

Forum olarak alacaklarını toplayıp versek, gider mi acaba ? Cidden para veririm gitmesi için. BAHAMAS için de geçerli bu dediğim.

Kazım'dan 10 kat daha iyi, en azından altyapıdan yetişmiş bir isim.

Altyapıdan yetişmiş olmasının hiç bir anlamı yok artık bende, Kazım'ı bırak Ufuk'u koysan orta sahaya, ondan bile 10 kat falan iyi olabileceğini düşünmüyorum. Teneke, şişe falan koysan sahaya, onlardan bile 10 kat iyi falan diyemem.

Gayet iyi oynadı. Defansif olarak özellikle çok iyiydi. Hücumda da önü boşken etkili olabildi. Takım o kadar kötüydü ki, defalarca boşta adam bulamadı ve uzun oynamak zorunda kaldı.

Real Madrid'in Cristiano Ronaldo'su varsa bizim de Aydıno Yılmazaldo'muz var ya, yürüyüş, koşu, hareketler falan.

Nasıl Ronaldo yalnız kalıyorsa, Aydın da bugün öyle yalnız kaldı, takım kötü, yoksa her zaman istediği yere istediği pası atabiliyor, Balta abisi gibi o da çok mücadele ediyor (!)

Abartmıyorum, saha kenarındaki su şişeleri falan yere düşerken Aydın'dan daha çok mücadele ediyordur.

antep maçında fena değildi

en azından mücadele gücü eskisine nazaran yüksekti

kazım gibi eli belinde bir maç oynamadı

ama ofansif olarak yeterli miydi? hayır

Bu çocukta oyun zekası, taktik bilgi=0

Olcan'ın %10'u kadar bile futbolcu değil.%10'u kadar da olamayacak.

Aydın altyapıdan için tolerans gösterilen kalite olarak 3.lig seviyesinde bir adam.Bana göre bam dahil takımın en kalitesiz oyuncusu

3.ligden bile Aydından daha kaliteli adamlar bulunur.Adam topu 5 metre yanındakı oyuncuya atmaktan aciz.

Hagi bu adami oyuna alirken ne düsündü acaba?

Adam girdi, macin icine etti yahu.

O kadar cok top geldi adama, ama hicbirini olumlu kullanamadi, Hagi de kenarda deli oldu zaten.

Toplari olumlu kullanamamasi bir kenara, rakip cok tehlikeli oldu aydin yüzünden, aydinin icine ettigi toplar yüzünden.

bundan futbolcu olmaz, onu oynatacagima emre colagi alirim takima her yönden iyidir ondan!

ona verilen sansin yarisini emre colaga tanisinlar!

Kendini geliştirmiyor, olduğu yerde sayıyor. Ben Aydın'ın psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.

Aklımda soru işareti oluşmaya başladı, Sarp mı daha teknik Aydın mı? Maç boyu ikisininde tek olumlu hareketi yoktu.

Dün akşamı hatırlayın bir;

Aydın nihayet kız gibi oynamayı bırakıp, rakiple tekme tokat top kavgasına girdi, derken tam topu kaptığı ve tehlikeli olabileceği bir anda hakem oyunu durdurup Aydın aleyhine faul verdi.

Sinirden çimleri yolması yada üst düzey tepki vermesi beklenirken Aydın ne yaptı? Ellerini açıp, güldü.

Yok böyle bir oyuncunun benim kafamdaki Galatasaray 'da yeri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt