#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

ülkenin en kutsal formasını haketmeyen adam.lan 33 yaşındayım hagi bana o formayı verse it gibi koşarım bu yaşta adam resmen dünya ......... minare ............ nasıl bir ruhsuzluktur adamın oturduğu koltuğun yanında yangın çıksa koltuktan kalkacak hali yok ne miskin şey m.sarp bile maradona gözüktü yanında

Bu sene sonu büyük ihtimalle gider. :)

Galatasaray tarihinde bu kadar şans verilen bir futbolcu var mı acaba..

Bu forumda en kötü oynayan kişi ile Aydın arasında hiç bir fark yok. Kendisi ancak Halı sahada top oynar...

eğer takımdan gönderilirse 3 sene içinde alt liglerde oynamaya başlar, kesinlikle süper lig oyuncusu değil, sevmiyorum seni AYDIN....

ya bu adam gittigi her takımdan oynamadan geri geldi ne hikmetse biz bir turlu göndermiyoruz gönderin artık yeter buna verilen degeri anıl gibi başka genclere verilsin madem of yaaa

Kesinlikle gönderilmeli artık.

Mustafa sarpın aydına göre takıma daha çok yararı oldugunu düşünüyorum.

Her zaman dediğim gibi formayı haketmeyen 1 numaralı adam.Bu kadar şans bulup da harcayan genç bir oyuncunun aklından şüphe ederim. Hayatının şansını buluyor defalarca elinin tersiyle itiyor.

Ne işin var çocuğum bu berbat takımda senin ;Barcelona da oynamalısın sen...

şans geliyo şansını kullanamıyorsun daha ne yapılması lazım seni kazanmak için Aydın sen bu kafayla futbolcu felan olamazsın....

Artık 23 yaşında ve ilk 11 oynamak bir yana iyi bir yedek olabileceğini dahi düşünmüyorum.Yerine ya altyapıdan ya da genç milli takımlarda oynayan bir oyuncuyu transfer edersek en azından gelecek için bir umut besleyebiliriz.

Bank Asya 1.ligin çok sağlam futbolcularından biri olursun harcanıyorsun bizde..

bunla uğraşacaklarına Serdar Eyilik'i sene sonu kiradan dönecek aydın oynucağına Serdar oynasın adam Denizlispor'da döktürüyor hırs var istek var adamda ama bu aydın'da ne hırs var ne istek var Galatasaray alt yapısı değilde konyaspor alt yapısından çıksaydı şuan 3.lig veya 4.ligde oynuyordu

küçük bir kız çocuğu imaj ve stiline sahip oyuncu. Elestirirken biraz insafli olmak lazim... (bkz küçük ibo)

analarrr...

babalar...

sizde nasill

insaf vaar

küçük birrrr kiz

çocuğuuu

tek başinaa ne yaapar..

küçük bir kiz çocuğuuu

yalniz başinaaa ne yaapar..:Z5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt