#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Gayet potansiyelsiz bir oyuncu. Çok çok güçsüz ve yumuşak, o aşırı pas yapıp Kewell'ın uzaktan şut çektiği pozisyon sonrası da aynı olayı gördük. Aydın'a geldi top, vurduğu top defansa bile anca çarptı.

Gol attığı pozisyonda da kalede herhangi bir engel olsaydı o top gol olmazdı.

İşte çalışmamasının sonucunda bu halde.Kalli niye göndermek istedi?H.Şükür antreman yaparken Aydın yere uzanmış izlediği için.Çalışsa potansiyeli vardı bence.Şimdi ise arada oynar,sonra 3-4 maç yine yok.

attığı golle başımıza kaldı geçmiş olsun.

Daha önce söylemiştim, Kazım'ı cebinden çıkarır Aydın. Helal olsun, çok güzel oynadı. Özellikle Pino'nun golünden önceki şutu müthişti. :)

Hasan Sas demisti bi ara; Aydin antrenmanda yaptiklarini macta yapsa, Q7 felan konusmazdik. Anlamiyorum Aydini, 40'ina dayandiginda kendine gelecek herhalde.

Kafa olarak hazır değil.

Kafa olarak hazır olabilse zaten yıldızımız olurdu.

Boku yedik 10 sene daha burada

Bu maçta da mı bir Jesus Navas olamadı :sad007:

takimda olmamasi gereken bircok kisiden daha iyi buldum bu macta sadece ayaginda cok top tutuyor.. onun disinda begendim..

50 maçta bir iyi oynayan bir adamı ne yapalım biz?

Kendine gelen toplari zar zor kontrol ediyor, cogunu kontrol edememis... Pas hatasi da cok. Kotu oynadi aslinda, ama yinede bir bos kaleye golu var...

İki gol pozisyonu dışında bütün topları ezdi bugün. Maçın kötülerindendi. Hagi'nin oyunu okuyamaması sebebiyle 90dk. oyunda kaldı.

Yorumlar tam komedi. Pino'yla beraber sahanın en iyisiydi. Düzenli olarak şans bulsa, gayet iyi bir yedek olur. Yetenekli ve sorumluluk alan bir futbolcu. Kazım'dan bin kat daha iyi.

Yorumlar tam komedi. Pino'yla beraber sahanın en iyisiydi. Düzenli olarak şans bulsa, gayet iyi bir yedek olur. Yetenekli ve sorumluluk alan bir futbolcu. Kazım'dan bin kat daha iyi.

Su uc cumleye Hayri ihtiyari guldum ozellikle birincisi Oscar Wilde'dan galiba

İyi oynadı.Ama yine saçma sapan tercihler yaptı ve yine saçma sapan yerlerde ayağı kayıp düştü.

Aydın'dan hiçbirşey olmaz. :)

Ah şu 1 maçlık kıpırdanmalar...

Su uc cumleye Hayri ihtiyari guldum ozellikle birincisi Oscar Wilde'dan galiba

Kazım konusunda haklıyım. Bir sürü maç oynadı, hiç bir numarasını göremedik. Şu adamı savunmasan artık. Aydın en azından altyapıdan biri, ''bizim çocuk''.

Bizim çocuk diye neden diğer çocuklarımızın önünü kapatıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt