#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Kazım konusunda haklıyım. Bir sürü maç oynadı, hiç bir numarasını göremedik. Şu adamı savunmasan artık. Aydın en azından altyapıdan biri, ''bizim çocuk''.

Kazim'in sirtina 10 kilo tas baglasan Aydin'dan yine 10 kat iyi oynar.

Aydın 2006'da bir gol attı. 5 yıldır takımda. Onun yüzünden bazı oyuncuların önünü bile kestik. Boşuna Aydın'dan bir şeyler beklemeyin istikrar özelliği sıfır bu adamın.

@Ahmet Kaydan

Üyeliğini askıya al.

Ahahahaha Semih cidden haklı yalnız Ahmet. Aydın, sorumluluk alan bir futbolcu demişsin. :D Oradan sonra film koptu bende :)

Ben Aydın'la, Kazım arasında hiç bir fark göremiyorum. Belki burun farkla Kazım daha iyidir. İkiside istikrarsız ve mental olarak çok kötüler. Ben şahsen ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalsam, Aydın'ı seçerdim. Kazım gibi karaktersiz değil en azından.

"Aydın futbolcu falan değil, Aydın'ı futbolcu sanıyorsanız yanılıyorsunuz."

Ahmet Çakar

Aydın gamsızlığıyla altyapıdan yetişen en karaktersiz futbolcudur. (Futbolcu karakterinden bahsediyorum.)

O formayı bugün bana verselerdi zamanında tekmeye kafa sokardım. Kendimi parçalardım. Aydın gibi etliye sütlye karışmamazlık (futbol karaktersizliği) yapmazdım.

Ahmet Aydin sorumluluk aliyor demissin

Sana hic yakis tiramadim

Hickimse Aydina sorumluluk aliyor diyemez

Adam elinde olsa sahayi kazip icine saklanacak

niye cevap vermiyosun

Ahmet Aydin sorumluluk aliyor demissin

Sana hic yakis tiramadim

Hickimse Aydina sorumluluk aliyor diyemez

Adam elinde olsa sahayi kazip icine saklanacak

niye cevap vermiyosun

Adam gibi konuşucaksak cevap veririm. Bu maç için konuşuyorum sadece. Yetenekleri el verdikçe sorumluluk aldı. Ben Aydın'dan iyi bir yedek olacağını söylüyorum sadece. Aslında Aydın'ın şu durumuna da üzülüyorum. Anadolu'ya gitse, Mehmet Güven gibi başarılı olabilir belki. Şimdi istediğinizi söyleyin. '' Zaaa xD '' vs. diyip yorumumla dalga geçebilirsiniz, gocunmam ben. :) İyi forumlar...

Taraftarda revizyona hazır bir mentalite yokki. Nasıl yapacaksın. bugün Aydın'ı yollarsın yarın işler düzelmez, sonra vay efendim Aydın'ı niye gönderdin geleceği vardı der bu maçı örnek gösterir.

Ey gidi ey...

Adam gibi konuşucaksak cevap veririm. Bu maç için konuşuyorum sadece. Yetenekleri el verdikçe sorumluluk aldı. Ben Aydın'dan iyi bir yedek olacağını söylüyorum sadece. Aslında Aydın'ın şu durumuna da üzülüyorum. Anadolu'ya gitse, Mehmet Güven gibi başarılı olabilir belki. Şimdi istediğinizi söyleyin. '' Zaaa xD '' vs. diyip yorumumla dalga geçebilirsiniz, gocunmam ben. :) İyi forumlar...

Zaaa xd diyen yok iyi oku

Bir hikaye anlatırlar bu olaya çok uygun.Kızın bir tanesi evlenmiş yıllar sonra köyüme gideyim,ailemi çok özledim,köyümü göreyim diye yola çıkar ve köye varmadan önce bir tanıdıkla karşılaşır ve köyü sorar.Ne var ne yok diye.Ona babasının köy muhatarı olduğunu anlatırlar oda başlar ağlamaya.Sorarlar niye ağlıyorsun diye.Baban muhtar olmuş sevinmen lazım sen ağlıyorsun derler.Oda anlatır niye ağladığını.Demek ki bizim köyde adam kalmamışta babamı muhtar yapmışlar der.İşte bizimki de o mesele.Ağlamamız lazım.Takımda adam kalmamış.Takımın en iyi oyuncusu Aydınsa...

bence sag acikta kesinlikle kazimdan daha yararli bir mac cikardi

Genele bakarsak kötü kesinlikle ama bu maç içinde kimse kötü demesin ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt