Sezer AYTAÇ
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2009
- 5.160
- 0
- 1.331
Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Vasattı ne çok iyi ne çok kötü ama bu performansını bile özler olduk.
Vasattı ne çok iyi ne çok kötü ama bu performansını bile özler olduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir hikaye anlatırlar bu olaya çok uygun.Kızın bir tanesi evlenmiş yıllar sonra köyüme gideyim,ailemi çok özledim,köyümü göreyim diye yola çıkar ve köye varmadan önce bir tanıdıkla karşılaşır ve köyü sorar.Ne var ne yok diye.Ona babasının köy muhatarı olduğunu anlatırlar oda başlar ağlamaya.Sorarlar niye ağlıyorsun diye.Baban muhtar olmuş sevinmen lazım sen ağlıyorsun derler.Oda anlatır niye ağladığını.Demek ki bizim köyde adam kalmamışta babamı muhtar yapmışlar der.İşte bizimki de o mesele.Ağlamamız lazım.Takımda adam kalmamış.Takımın en iyi oyuncusu Aydınsa...
Bir hikaye anlatırlar bu olaya çok uygun.Kızın bir tanesi evlenmiş yıllar sonra köyüme gideyim,ailemi çok özledim,köyümü göreyim diye yola çıkar ve köye varmadan önce bir tanıdıkla karşılaşır ve köyü sorar.Ne var ne yok diye.Ona babasının köy muhatarı olduğunu anlatırlar oda başlar ağlamaya.Sorarlar niye ağlıyorsun diye.Baban muhtar olmuş sevinmen lazım sen ağlıyorsun derler.Oda anlatır niye ağladığını.Demek ki bizim köyde adam kalmamışta babamı muhtar yapmışlar der.İşte bizimki de o mesele.Ağlamamız lazım.Takımda adam kalmamış.Takımın en iyi oyuncusu Aydınsa...
Seni Galatasaray'a kim musallat etti? Senin gibi futbolcu düşman başına. Resmen 1 kişi eksik oynuyoruz. Her maç dua ediyorum, gol atmasın diye. Hele sezon sonuna yakın hiç atmasın! Ruh araki bulasın. Ruhunu kaybetmiş beden ile sahaya çıkıyor her zaman. Tanrım biz taraftarlar ne günah işledik, ne kusur eyledik Aydın' ı başımıza musallat ettin. At de atılmaz kal de kalınmaz...çattık belaya. Son hafta bir gol daha atıp gelecek sezonu garantiler!
Utanıyorum kendimden.Neden mi ; Aydın Yılmaz'ın futbolcu olduğu bir ülkede mal gibi yaşadığım için.
Utanıyorum kendimden.Neden mi ; Aydın Yılmaz'ın futbolcu olduğu bir ülkede mal gibi yaşadığım için.