#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

aynı yaser icin gecerli olan şeyler onun içinde geçerli. git git ve yine git. bıktık artık.

Acayip kizginim sana öncelikle bunu belirteyim. Sana senelerdir verilen sans paf takimdaki x bir oyuncuya verilseydi su an en azindan iyi kötü bir yedek oyuncumuz olurdu. Neden bu kadar ruhsuzsun anlayamiyorum. Dünya yildizi, gecen senenin gol krali, kimseye bir sey kanitlamamasi gereken bu takimda alternatifi olmayan, yani ne yaparsa banko oynayacak olan bir Milan Baros deli gibi kossun, pres yapsin, savassin Aydin efendi de sahada umursamazca gezinsin! Hic bir sey olmaz senden Aydin, camianin bütün güvenini bosa cikardin o kadar yetenegine ragmen. Sendeki yetenegin 10'da 1'ine sahip olmayan Sabri bile bu takimda yillardir banko oynuyor bee, hic mi kendine sormuyorsun " ben niye hala 18'e bile giremiyorum" diye?!?!?!

bence dün aydin biraz cabaladi ve kötünün iyisiydi ama sanki yüzündeki asik yüz ifadesi bizlere bir umursamaz aydin görüntüsü veriyor.

Aydın tam anlamıyla koca bir balon.Şişirip,şişirip durduk.

bu arkadaş kafa yapısını değiştirmeden bu takımda oynayamaz aynı yaser gibi mehmet güven gibi, biraz ardadan feyz almaları gerekir ama insanın içinde olacak bu saatten sonra fayda gelmez bunlardan tobol maçında da gördük bunu

kampdaki aydın yaser mehmetguven bu sene kiralanmalı gittikleri takımdada göze giremezlerse satılmalı bunlar galatasaray gelecegi olamaz beyler

Bank Asya ya gönderilmeli hemde hemen!!!

AYDIN'A TEKLİF YAĞIYOR!..

Galatasaray´da bir türlü bekleneni veremeyen Aydın Yılmaz´a Süper Lig takımlarından teklif yağıyor...

Genç futbolcuya İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra Eskişehirspor ve Manisaspor’un da kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. Fanatik'in haberine göre, Aydın’ı antrenmanlarda deneyen teknik direktör Frank Rijkaard’ın son kararını önümüzdeki günlerde vereceği kaydedildi.

Maraton.com.tr

Aydın,yaser,m.güven artık bu isimleri görmek istemiyorum...yeterince şans buldular ve değerlendiremediler!!

Aydın'ın burnunun sürtmesi lazım,İBB'de olacak iş değil.Yolla Diyarbakırspor'a,görsün bakalım millet nasıl mücadele ediyor ekmeği için.Hatta mümkünse 2.lige yollasınlar.

Aydın'ın burnunun sürtmesi lazım,İBB'de olacak iş değil.Yolla Diyarbakırspor'a,görsün bakalım millet nasıl mücadele ediyor ekmeği için.Hatta mümkünse 2.lige yollasınlar.

Aydın ın kafayı sürtçeksin aynı Sabri gibi biraz akıllanıp kendilerini geliştirmeleri lazım...

Sabri'yide, Aydin'ida kiralik olarak Bank Asya'ya gönderde akillansinlar.

Re: # 7 Aydın Yılmaz

Aydın' a özellikle dikkat ediyorum.Kendini maça veremiyor, kesik kesik oynuyor.Yüzünde hırs istek göremiyorum.Topa gitmiyor, topun kendisine gelmesini bekliyor.Halbuki onun gibi oyuncuların sudan çıkmış balık gibi olması lazım.Çünkü kendisine parlayacak yıldız gözüyle bakılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt