#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

bu adamı bu sene adam eder yada gonderirler ama bence kiralık verilmesinden yanayım yedek kalarak kendini pek geliştirecegini zannetmiyorum

Nereye giderse gitsin.Galatasaray forması bu kadar ucuz değil,bu adamlar giysin.Aydından kat kat daha iyi oyuncular bu takımdan gönderildi ama o gönderilmedi sebebini anlayamıyorum.

yaser ve aydının takımda neden kaldığına anlam veremiyorum...

rijkaarda seni ya adam eder yada birdaha yukarı cıkmamak üzere dibe yollar.

son şansın aydın.

Aydın'dan bi halt olacaı yok serdarın üzerinde durulmalı..

Zaten yine sakatmış..Aydın gitsin danone yesin fiziği gelişsin.. :D

Ach Aydin ach bukadar Taraftari cile'den cikardin Serdar Özkan'a git sana biraz calim atmayi ögretsin.

Kendi kendini bitirdin Aydin bey.

Bir sey olmaz.Fizik olarak Roberto Carlos gibi de olsa,Aydın kontrolsüz,hırssız,çalım atmaya çalısırken eli ayağı karısıyor.İkili mücadeleden tırsıyor.Kiraya verelim,sonra da satarız büyük ihtimal.

Bence Aydın'a çok fazla şans verildi.Serdar ve Emre'yle ilgilenilsin.

Umarim bu sene kendini gösterme sansi bulur, ama isi zor. Keita, Kewell ve Arda gibi kanat oyuncularinin arasinda parlamak kolay degil.

Bugün baya iyidi 1 assist de yapti zaten, baya istekli gördüm kendisini bugün, ama yine sakatlandi zaten 2-3 hafta kaybolur ozaman kadarda keita form tutmus olur, ayinda artik Türkiye kupasi maclarinda forma giyer anca.....

Evet sakatlandi, ama darbe vardi, adam çok kötu hamle yapti Aydin'a. Dikkatinizi çekmistir Rijkaard Aydin'i sakatlaninca çikartti oyundan, ondan önce Keita'yi oyuna aldiginda Kewell'i çikartti. Bu Aydin'a olan guvenini temsil ediyor bence.

Aydin i Rijkaard begendi.Ben de begendim.

Eger Rijkaard begenmeseydi Kewell yerine Aydin i cikarirdi.

Aydin olumlu isler yapti gercektende.Yaser den daha iyi oldugu kesin.

valla bence bugün sağ tarafta aydın ve sabrinin oluşu takımı olumsuz etkiledi ikisininde kapasitesi ortada aydın anca yedek olur hatta olmalı hatta ve hatta bi takıma kiralık gönderilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt