#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Skibbe onu çok beğendiğini sezon başında bir kaç kez dile getirmiş, bunun da arkasını doldurarak her fırsatta ona şans vermişti. Bu şansların hiç birinde yeterli performansı sahaya ortaya koyabilmiş değil. Bunların dışında özel hayatına da hiç dikkat etmediği hakkında çok ciddi iddialar duydum, birden fazla yerden ve güvenilir insanlardan. Saha içindeki hatalarından çok beni hayal kırıklığına uğratan da bu oldu. Normal bir gencin gece hayatından daha fazlası Aydın gibi kendini ispatlamak zorunda olan bir futbolcu için yardımcı olacak bir faktör değil. Sokağa çıkmasın, eğlenmesin gibi bir sonuç çıkarılmasın yazdıklarımdan, sadece duyduklarımın bundan daha fazlası olduğunu dip not olarak söyleyeyim.

Dogrumu bunlar bilen var mi??

PCLioN FC da okudum

Şu Mehmet Yıldız transferi gerçekleşmesinde Aydın kiralık gitmesin bir dünya para harcamayalım...!!!

Aydin suan A Takimda en vasat futbolcu,M.Güven bile bence ondan daha iyi.

Bakiniz olay böyle.

Benim beklentilerim cok daha yüksekti Aydin icin,Arda'yi katlayacagini düsünüyordum ama...bana göre hicbir gelisme göstermedi suana kadar..

Posizyon almasini bilmiyor, takim oyunu zayif,caliskan degil,pas atma konusunda vasat, fizik olaraksa pek iyi degilm oyun disipilinden cok kopuyor ve oyun zekasi ortaseviyede.

Ama Aydin Türkiyenin en hizli oyuncularindan biri,adam eksiltiyor ve kendine güveni yüksek. bunlar bir kanat oyuncusu icin cok önemli.

Aydin hala benim icin sadece hizli bir oyuncu,ama coook daha iyi olabilir. Kendisini cok gelistirmeli..

Ben böyle seylere takarim,size suanki hali yetiyorsa benim icin hicbir sakincasi yok..

Takimda Süper yildiz olacak biri varsa oda Aydindir benim icin.

Bakiniz olay böyle.

Benim beklentilerim cok daha yüksekti Aydin icin,Arda'yi katlayacagini düsünüyordum ama...bana göre hicbir gelisme göstermedi suana kadar..

Posizyon almasini bilmiyor, takim oyunu zayif,caliskan degil,pas atma konusunda vasat, fizik olaraksa pek iyi degilm oyun disipilinden cok kopuyor ve oyun zekasi ortaseviyede.

Ama Aydin Türkiyenin en hizli oyuncularindan biri,adam eksiltiyor ve kendine güveni yüksek. bunlar bir kanat oyuncusu icin cok önemli.

Aydin hala benim icin sadece hizli bir oyuncu,ama coook daha iyi olabilir. Kendisini cok gelistirmeli..

Ben böyle seylere takarim,size suanki hali yetiyorsa benim icin hicbir sakincasi yok..

Takimda Süper yildiz olacak biri varsa oda Aydindir benim icin.

E iyide yeteri kadar şans bulamıyoki adam.

Afedersin ama sans buldugu maclarda beni cok etkilemedi,bir kac mac haricinde :D

Sivasspora verelim kiralik olarak :D (yada Ankara'ya )

Onu kiralik verdiginde kanatta kimi oynatmayi planliyorsun kewell ve ardanin yedegi olarak? Kanatta aydin kadar etkili 3. bi futbolcu yok takimimizda

Yabancilara destek verdigimiz kadar birazda kendi futbolcularimiza versek ne güzel olur dimi

M.yıldıza karşılık yarım sezon kiralık olarak bile göndersek gitmemeli,önde

olduğumuz maçlarda sonradan oyuna girip ne kadar hareketlilik getirdiğini

görüyoruz,kesinlikle gönderilmemeli...

aydin gitmesin yaa :(

ama tabiki kendisini gelistirmek istiyorsa ve forma sansi bulmak istiyorsa sivasa gitsin derim.

ama koruyorum ki aydini sivasa kiralarsak onun futbol hayitini bitirmis oluruz, kaybolup gider aydin....hepsi kendi istegine bagli

Aydın kiralık kesinlikle gitmeli. Bu sene bu takımda oynayamayacağı gözüküyor. Oynayarak kendini geliştirmesi lazım. Sivasspor dogru bir tercih.

Nazik bir oyuncu Aydın. Güçlenmesi için daha çok çalışıp, bir kaç yıl daha geçmesi gerekiyor.

Aydın'ı vermeyin

Skibbe'in , Aydın'ın kiralanmasına onay vermediği öğrenildi. Genç futbolcunun, Mehmet'e karşılık Sivas'a kiralanması gündeme gelirken, Alman hocanın, "Kesinlikle vermeyin. Arda gibi bir yıldız olma yolunda. Ben ona güveniyorum'' dediği ve yöneticilerin de geri adım attığı ifade edildi.

Fotomaç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt