#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Karşıda ciddi raakip yokken yapılan bu asistler bizleri yanıltmasın.

Aydın takım savunmasını geliştirmedi ve mücadele gücünü artırmadığı sürece başarılı olamaz.

Bu performansını görünce Kadıköy 'e sol açığımız olarak götürelim diyebiliyor musunuz? Zorlu maçlarda görelim önce...

Kanatlar: Arda, Aydin, Keita, Kewell ve Serdar Eylik. Bunlara daha Sabri ve Yaser'i de ekleyebilirsin. Hangi biri oynayacak bunlarin? Offf off :D

Karşıda ciddi raakip yokken yapılan bu asistler bizleri yanıltmasın.

Aydın takım savunmasını geliştirmedi ve mücadele gücünü artırmadığı sürece başarılı olamaz.

Bu performansını görünce Kadıköy 'e sol açığımız olarak götürelim diyebiliyor musunuz? Zorlu maçlarda görelim önce...

Kelimesi kelimesine haklı.

Çok kötü oynarken de söyledim, 2-3 hafta önce de. Aydın bu takımda çizgiye en rahat inen adam, iyi ortalar da açabiliyor. Son tercihlerini düzgün kullandığı sürece çok büyük silah. Çok büyük silah olmasa bile yeter ya klübende alt yapıdan çıkmış taş gibi oyuncu. Gönderelim diyenleri tekrar görelim.

Turkiye liginde RAHAT oynar Aydin, kim ne derse dersin. Gerekirse Fenevvvv'e de takar bir kaç tane.Gözunde buyuttugun Fenevv'de Kazim diye bir kazma var, nami diger Kazma Kazma, Aydin on tane Kazim eder.

bu geceden sonra aydına yapılan yorumlar cok değişecek sanırım:D:D:D

Insallah her mac boyle oynar. Aydin cok yetenekli bir oyuncu; fakat en buyuk problemi istikrarsizlik.

Aydın'dan bi halt olacaı yok serdarın üzerinde durulmalı..

Zaten yine sakatmış..Aydın gitsin danone yesin fiziği gelişsin.. :D

Ach Aydin ach bukadar Taraftari cile'den cikardin Serdar Özkan'a git sana biraz calim atmayi ögretsin.

Kendi kendini bitirdin Aydin bey.

Bir sey olmaz.Fizik olarak Roberto Carlos gibi de olsa,Aydın kontrolsüz,hırssız,çalım atmaya çalısırken eli ayağı karısıyor.İkili mücadeleden tırsıyor.Kiraya verelim,sonra da satarız büyük ihtimal.

Bence Aydın'a çok fazla şans verildi.Serdar ve Emre'yle ilgilenilsin.

serdar in aydın out :D:D:D

Özür bekliyorum sizden adaşım adına. :sopa:

ya illa aydının f5 bjk yada avrupada daha ıyı takımlara karsı ilk 11 de oynaması gerekmez. Büyük maçlardan önceki lig maçlarında gayet rahat oynar bu sayede keita arda kewell gibi as oyuncularda dinlenme güç toplama şansı bulur. Bugunku aydın süper ligdeki 10-12 takıma karsı gayet rahat oynar

Koçum benim döktürdü bugün ben dahil niye kadroda diyenlerede kapağı yolladı:D Helal olsun Rijkaard büyük hocasın sende kapak yolladın gözden kaçmadı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt