#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Özür bekliyorum sizden adaşım adına. :sopa:

valla bu adam beni her yorumda şaşişrtti iyimi desem kötümü desen cok övüyodum ama surekli sakatlanması yüzünden serdar in aydın out demiştim aMA KALİTE VAR EKSİGİ OYNAMAMASI GALATASARAYDA YEDEK KALACAK KENDİNİ YİNE GELİŞTİREMEYECEK GİBİ GELİYOR BANA GİTSİN BURSA MESELA SENEYE DELİ GİBİ GELİR GALATARASAYA KALIRSA NE KADAR FORMA ŞANSI BULUR VEDE SAKATLANMASA ONU BİLMİYORUZ İŞTE

beklenen patlamayı bu sene yapacak mı acaba??

Antalya maçından sonra ilk defa bu kadar iyi oynarken gördüm

Herkezin bekledigi o patlamayi be sene yapicak herhalde :)

Ben bugün Aydın Yılmaz değil,Jesus Navas izledim,acayip benziyor tip olarak tarz olarak,Rijkaard bu adama şunu öğretmiş oğlum çizgiye in orta yapma,pas ver ve gol olsun harikasın Aydın geç kalmış bir patlama,senden bir halt olmaz demiştim ve utanmaktan gururluyum,senin gibi bir genci kazanmamız önemli,utanmamız hiç önemli değil,Rijkaard gerçekten bu işi biliyor,mental olarak eksiklerini gidermiş gerçekten...

Hadi Hayırlısı.

Eski savrukluğu yok. Kafasını kaldırıyor ve orta yapıyor.

Yorumlar bir maçta bu kadar mı değişir. Aydın şu an ne Kewell ne de Arda. Bundan böyle kötü oynadığı maçlar olacaktır. Çok iyi oynadığı maçlar olacaktır. Sakatlanacaktır. Kewell, Arda, Elano ve Keita arkasında kadroya bile giremediği maçlar olacaktır. Umarım her maç fikirler bu kadar kolay değişmez.Böyle adamlara azıcık sabır lazım. Ama aklını kullanırsa bu sezon futboluna çok şey katar. Seneye Kewell'ın kontratı biterken de Sezer'le birlikte onun yerine ilk 11 adayı olurlar.

Şükür aydın be cok üzülüyodum bi çıkıs yapamıyo diye inş. bu mac onun dönüm noktası olur arda da boyle bi macta parlamıstı inş. o da bundan sonra hep parlar

ardanın son attığı goldeki tepkileri verdim 6 dakikada yaptığn iki asistlere ki cidden gollerden çok senin yaptığın asistlere sevindim, sonrasıda malum maçın yıldızı oldun resmen. umarım böyle devam edersin helal olsun...

Cok harikaydi. Göndermezler artik.

Mac boyunca rüzgar gibiydi. Bir orda bir burda.

Aslanim benim!

Maçın yıldızıydı. Açtığı ortaların hepsi bilinçli ve tam adama. Açıkcası Aydın 'nın ayağını bu kadar düzgün kullanabildiğini bilmiyordum. Hızını ve çabukluğunu gösterdi şimdi sıra istikrarını göstermede.

Kendi altyapımızdan çıkardığımız oyuncuların performanslarını izlemek kadar güzel bir şey yok..:) Yemin ediyorum içim pır pır ediyor onlar asist yaptıkça, gol attıkça, beraber sevindikçe.. Bütün oyuncularımız için aynı ama.. Arda, Sabri, Uğur, Aydın, Serdar, Emre Çolak.. Bunlarda başka be..:)

Helal olsun Aydın.. Aynen devam..:)

img.366039_t.jpg

Rijkaard Aydın'ı bu hale getirir arkadaş!

Napiyon kanka sasirdin mi? :o

Kuşkusuz maçın yıldızıydı: 3 asist

Toplamda da 4 asist oldu yanlış bilmiyorsam?

Arda 6

Aydın 4

Jesus Navas'a bu kadar tarz olarak benzeyen adam yok Galatasaray'da,tip desen aynısı,gözler aynı renk,bilekler aynı bilek,buna Rijkaard'ın mantalitesini eklediğinde,Aydın büyük oyuncu olur ama bu çizgiyi koruması gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt