#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

bitti bu cocuk sonunda

samsun macin kadrosuna bile alinmamis

gitsin bank asyada ekmek yemek yemek parasini kazansin.

evlenmis, karisida var, yarin cocuklar da gelir, para lazim olmaz mi, tabiki olur

Bir oynasa patlayacak ama oynamıyor ki.

Bir oynasa patlayacak ama oynamıyor ki.

Patlayacak, patlayacak diye kaç senedir bekliyoruz, en sonunda elimizde patlayacak bu çocuk yada taraftar Aydın'a patlayacak.

Aydın'a bakınca benim içim daralıyor, bu kadar gamsız, bu kadar vurdumduymaz nasıl olur bir insan diye. :)

Reisin patlama maçı olacak, hissediyorum.

:tiphat: A7 :tiphat:

rüzgar gibi uçar gider bu maç sezon sonuna kadar yedekte oturur :D

İBB'den erken aldık biraz daha Abdullah Avcı ile kalmalıydı. İBB'de bize karşı acayip oynamıştı. 6-0 yendiğimiz bi avrupa maçı vardı Nonda 3 tane atmıştı hatta BÖ8 bile 2 tane atmıştı. O maç Aydın çok iyi oynadı sonrasında tekrar sakatlandı ve gidiş o gidiş....

bizim orada bir laf vardır " adam olacak çocuk bogundan belli olur" diye :). Yani ki ne, ilk 3-4 maçından sonra bile Aydından bir mok olmayacağı belliydi. Mesela EmreÇolak.bu çocuk başarılı olur. çünkü yetenekten önemli başka bişey daha var. oda akıl ve çalışkanlık.

Bunlar Aydında olmayan şeyler.

İBB'den erken aldık biraz daha Abdullah Avcı ile kalmalıydı. İBB'de bize karşı acayip oynamıştı. 6-0 yendiğimiz bi avrupa maçı vardı Nonda 3 tane atmıştı hatta BÖ8 bile 2 tane atmıştı. O maç Aydın çok iyi oynadı sonrasında tekrar sakatlandı ve gidiş o gidiş....

O maçta gerçekten 3 asistle çok iyi oynadı Aydın. Çok iyi gördü boşlukları. "Aha" dedim "patladı"... Ama tek maçlıkmış. :(

direnveemekliolAydın

Aydın uyuşuk biri. Driblinginden başka bir özelliği yok. Oyunu okuyamıyor. Bişey olmaz bundan.

Aydın+2'ye falan Yiğiti alsak bari

Bi git kardeşim ya :sopa:

Yeter artık dayanamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt