#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Hiçbir banka bizim Aydın'a verdiğimiz kadar kredi vermiyor.

Dünyada o kadar aç insan varken,şu adam gibi kazmalar dünyanın parasını alıyo ona yanıyom.Hatta sövüyorum bu dünyanın kanununa

Vallahi biz Serdar Özkanı niye yollamışızki ya ? Aydını yollasaydık daha iyiydi

Super ligde hicbir takimda oynayamayacak adamdan hala medet umuyoruz ya patlarsa diye ,Fatih Hoca bari sen yapma

Bedenen 35 yaşlarında.Futbolu bırakması lazım acilen.

Bu adam hala nasıl bizim takımda maç kadrosuna girebiliyor? Cevabı olan var mı?

Bugün topun dışarı çıkmaması için at gibi koşup topu saha içinde tutmasının akabinde, güzel bir ortayla asist yapabilseydi, 10 sene kadar daha 7 numaralı formaya çökerdi sanırım. İyi ki olmadı öyle bişey.

Bugün topun dışarı çıkmaması için at gibi koşup topu saha içinde tutmasının akabinde, güzel bir ortayla asist yapabilseydi, 10 sene kadar daha 7 numaralı formaya çökerdi sanırım. İyi ki olmadı öyle bişey.

Allahtan konyaspor lig'de değil. Bu sene kesin gidici oyüzden

Bu adam hala nasıl bizim takımda maç kadrosuna girebiliyor? Cevabı olan var mı?

''İdmanların tutulmaz oyuncuları Aydın ve Stancu'' demişti Fatih Terim.. O lafı duyduğum zaman başımdan aşşağı kaynar sular döküldü.

İşte o zaman anladım ki Aydın bu sezonda bizimle:sad007:

Bu adam bu senede gönderilmez ise Yöneticilerden sağlam yerde adamı var.Yuh ya Aydın için geçmiş la senin.

Hala patlama yapmasını bekliyoruz, yakında resmi siteye sayaç koyacaklar ilümünati gibi.

bu adamın çok büyük bir torpili var çok büyük..... o torpil bende olsaydı hollywood filmlerinin vazgeçilmezi olurdum....

Ilk resmi maçina çikan Mertan bile ondan iyi su anda..

Sonu yaklasiyor

Çok savundum seni biraz daha sabredin bakın 26yaşında patladı burak falan dedim. ama yok sendeki bu isteksizlik... yolun açık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt