#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Cok sukur Aydin konusunda yutacak lafim yok.

12 yasindaydi ilk izledigimde. O gunden beri beklerim A takima ciksin diye.

Bu cocuk son 20 yilda Turk futboluna gelmis en buyuk 2-3 yetenekten biridir.

valla şahsım adına ve onlar adına konuşamam ama gördüğüm pekçok kişi bunu diyebilir özellikle son 6 aydaki ruhsuz futbolu bu adamdan bi b.k olmaz dedirtti bana

valla şahsım adına ve onlar adına konuşamam ama gördüğüm pekçok kişi bunu diyebilir özellikle son 6 aydaki ruhsuz futbolu bu adamdan bi b.k olmaz dedirtti bana

Basliyalim yazmaya, Frank futbolu benden iyi biliyor, Frank futbolu benden iyi biliyor, Frank fut.. :)

Göster kendini Aydin Türk oyuncular'da olmayan birsey var sende kendi stilin.

Sana güveniyoruz.

Perşembe günü oturup Aydın'ı izlemek istiyorum,inşallah onu destekleyenleri mahçup etmez.

aydını bu sene bence devamlı ilkonbirde oynayacak bir takıma vermemiz gerekiyor satmak iyi olmaz bi yetenek var ama şanssızlık ve sakatlık devamlılık yaratamıyor

Elinden geleni yaptı kötü oynasada eski aydın değil kesinlikle mücadele ediyor..

Bence şansını yavaş yavaş tüketiyor. Bu fırsatları iyi değerlendirmeli.

En azından eskisi kadar vasat bir futbolcu görünümünde değil Aydın,yedek olarak iyi iş yapar,rotasyonda kullanılabilir Avrupa dönüşü lig maçlarında..

Gene şaşırtmadı bizi, şaşalı bir giriş yaptığı sezonda yavaş yavaş tüketiyor kredisini. Anlayamıyorum Aydını, Netanya maçında şov yaptı, kalitesini gösterdi ama bir türlü devamlılık gösteremiyor.

aydına ve mehmet güvene verilen şanslar bana verilseydi şu an ilk 11 deydim:p Koskoca Galatasaray camiasında 2-3 maçın birinde oynuyosun ve patlama yapamıyosun...kimse kusura bakmasın..başka bi örnek verin bana bu kadar sabredilen...byby aydın!

Serdar Eylik ve Emre Çolak geliyor bence son senesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt