#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

aydına ve mehmet güvene verilen şanslar bana verilseydi şu an ilk 11 deydim:p Koskoca Galatasaray camiasında 2-3 maçın birinde oynuyosun ve patlama yapamıyosun...kimse kusura bakmasın..başka bi örnek verin bana bu kadar sabredilen...byby aydın!

Aydın kötü mü oynadı,yapmayın şu çocuğa ya,Kewell'a alternatif oldu elinden geleni yapıyor eskisinden daha güçlü,ben beğeniyorum Aydın'ı!

aydına ve mehmet güvene verilen şanslar bana verilseydi şu an ilk 11 deydim:p Koskoca Galatasaray camiasında 2-3 maçın birinde oynuyosun ve patlama yapamıyosun...kimse kusura bakmasın..başka bi örnek verin bana bu kadar sabredilen...byby aydın!

Bu kadarda abartmaya gerek yok, Aydın kötü değildi kapanmış bir savunma karşısında. Kewell'a yedek olsun işte fena mı ?

Bunlar ne anlar ya bırak.

Kewell a yedek olarak olabilir tabiki ama birçok kişi tek maçtaki performansına bakıp ilk 11 in vazgeçilmezi yapmıştı. Büyük bir istikrar sorunu var Aydının, yeteneklerine diyecek birşey yok. Ama Serdarın üzerine düşülürse daha faydalı olacağına inanıyorum. Aydın bu sonuçta, her sene aynı filmi izletiyor, inşallah bu sene yanıltır bizi de beklenen patlamayı yapar.

Kewell a yedek olarak olabilir tabiki ama birçok kişi tek maçtaki performansına bakıp ilk 11 in vazgeçilmezi yapmıştı. Büyük bir istikrar sorunu var Aydının, yeteneklerine diyecek birşey yok. Ama Serdarın üzerine düşülürse daha faydalı olacağına inanıyorum. Aydın bu sonuçta, her sene aynı filmi izletiyor, inşallah bu sene yanıltır bizi de beklenen patlamayı yapar.

Serdar ve Emre Çolak diyor herkes elbette harika oyuncular ama fizikleri yetersiz,seneye emin olun a takımında sürekli forma giyecekler o potansiyelleri fazlasıyla var,Aydın ikisinden de çok daha güçlü olmuş farketmiyor musunuz Aydın'da ki değişimi,artık Aydın ne yapacağını biliyor saçmalamıyor topu ayağına aldığında,herkes Kewell'ın ismine hürmet ediyor harika karakter biliyorum fakat Aydın ciddi biçimde zorlayacaktır Kewell'ı ve bu rekabet Galatasaray'a yarayacaktır,Yaser'i izleyeceğime her maç Aydın'ı izlerim.Hiç de şikayet etmem ben süratli ve ters haraket yapan oyunculara biterim Dünya'da sayıları çok azalmıştır,kıymetini bilelim sahip çıkalım yetenek var az kaldı çok daha iyi olacak.

Serdar ve Emre Çolak diyor herkes elbette harika oyuncular ama fizikleri yetersiz,seneye emin olun a takımında sürekli forma giyecekler o potansiyelleri fazlasıyla var,Aydın ikisinden de çok daha güçlü olmuş farketmiyor musunuz Aydın'da ki değişimi,artık Aydın ne yapacağını biliyor saçmalamıyor topu ayağına aldığında,herkes Kewell'ın ismine hürmet ediyor harika karakter biliyorum fakat Aydın ciddi biçimde zorlayacaktır Kewell'ı ve bu rekabet Galatasaray'a yarayacaktır,Yaser'i izleyeceğime her maç Aydın'ı izlerim.Hiç de şikayet etmem ben süratli ve ters haraket yapan oyunculara biterim Dünya'da sayıları çok azalmıştır,kıymetini bilelim sahip çıkalım yetenek var az kaldı çok daha iyi olacak.

Yav dostum o yetenekte olduğunun herkes farkında ama eleştirmekle de haklılar, Aydına düşen istikrarı yakalayıp bu takımın önemli bir parçası olduğunu ispat etmektir. Benim de korkum bu kadar yetenekli ve hızlı olmasına rağmen ikinci bir Mehmet Güven sendromu yaşatmasıdır.

Guzel paslar atiyor Aydin ama Baros cevap veremiyor bunlara ne yazikki.

Aydın etkili olmaya çalışıyor çabalıyor. Bence bu bile önemli önceden bunu pek göremiyorduk. Bu sene kendini dahada çok geliştrimeye baksın ve verilen şansları iyi kullansın.

Aydın hala Netanya maçının ekmeğini yiyor. Antepspor, Denizlispor, Levadia, Kayserispor bu maçlarında hiç bir etki yapamamasına rağmen hala ısrarla oynatılıyor. Ben Aydın'dan zerre kadar ümitli değilim renkdaşlar. Basit ve oyun zorluğu kolay maçlarda anca coşuyor bu adam.

millet aydını nasıl beğeniyo anlamıyorum:confused: bence çok sırıtıyo takımda...kewell artık al şu formayı

Nasıl iyi oynadı, farklı maçları izledik galiba:rolleyes:

Ezdi her gelen topu, orta desen, Sabri bu Aydını orta konusunda cebinden çıkarır, sonra geri koyar:D

Barosun yerinde Nonda olsaydi, bugun Aydinin asistlerini konusacaktik. Aydin birçok assistlik pas verdi, Baros hepsini harcadi.

Sahip cikin bee biraz sahiplenin Aslanlar gibi oynadi bugun aslanlar gibi!

Aydın bugün takıma yararlı oynadı.Adam da eksiltti ortalar da yaptı güzel toplar attı,driplinler vs. Daha ne istersiniz.

Önemli olan takıma yararlı olmasıydı.

Sahip cikin bee biraz sahiplenin Aslanlar gibi oynadi bugun aslanlar gibi!

Bu takımda Aydından binlerce kez fazla olan Sabriye demediğini bırakmayan bir taraftar topluluğu var, diğer tarafta verilen onca desteğe rağmen bir maç oynayıp onun kredisini harcayan Aydın, ben bu maçta kötü oynadığını düşünüyorum, bu sahiplenip sahiplenmeme meselesi değil.

Özeti bir de internetten izleyince hak verdim sana . :D Yine de geçen yılki Aydın'dan önde be renkdaş . ?

Hih iste olay bu ! Bu cocuk gelisme kaydediyormu, kaydetmiyormu ? Bun bakalim biz gecen sene cok sik yere dusuyordu gereksiz olarak bu sene boylemi? Calimlar,ortalar,asistler,driplingler daha ne olsun...Sabir bu cocuk daha da iyi olacak ama onemli olan bizim ona karsi sabirli olmamiz ve desteklememiz.Zaten kotude oynamiyorki:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt