#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Ben asil top ezdi diyen adamlari anlamiyorum,

Evet ayni maci seyrettik, ve evet iyi oynadi Aydin.

Bir kanatta aldimi dikine oynayan, direk kaleye gitmeye calisan Aydin, diger kanatta herkese calim atan Keita. Frank kimi cikardi? Keita.

Hadi bundan da anlamadik diyelim. Demek ki Rijkaard oyunun daha hizli oynanmasini istedi, ve Aydin'in burada insanlarin gozune kotu gorunmesinin en buyuk sebebi aslinda ironik olarak Frank'in Aydin'i degil Keita'yi cikarma sebebiyle ayni oldu.

Aydin cok hizli oynadi, sadece kosma hizindan degil kastim, verdigi paslar, dribblinge cikislar, hepsinde takimin temposundan daha hizliydi Aydin. Ritm olarak sivrildi boyle olunca, o iki kisinin arasindan o kadar hizli cikiyorduki kendi arkadaslari daha pozisyon alamiyorlardi kendilerini aciga cikaramiyorlardi. Aydin'in etrafindakiler onun bu temposuna ayak uydurunca ya da Aydin kendi temposunu biraz daha takimin seviyesine indirince gorurum siz futbol uzmanlarini..

Ogrenemiyoruz hala, bir daha gelsin o zaman:

bartsimpsongeneratortkx.gif

https://img22.imageshack.us/img22/401/bartsimpsongeneratortkx.gif

Özeti bir de internetten izleyince hak verdim sana . :D Yine de geçen yılki Aydın'dan önde be renkdaş . ?

Geçen seneye göre ilerleme var elbette, boru mu Rijkaard var başta, beni çalıştırsa benden bile adam çıkarır o derece:D Ama biraz sert takımlara karşı kendini gösteremiyor. En büyük sorunu topla buluşacağı zamanlarda aklını pek kullanamıyor, ya kendini sakatlar ya rakibi, azıcık pozisyon bilgisini geliştirirse daha iyi olacak o yetenek fazlasıyla var ama mental açıdan sorunları var bence.

Geçen seneye göre ilerleme var elbette, boru mu Rijkaard var başta, beni çalıştırsa benden bile adam çıkarır o derece:D Ama biraz sert takımlara karşı kendini gösteremiyor. En büyük sorunu topla buluşacağı zamanlarda aklını pek kullanamıyor, ya kendini sakatlar ya rakibi, azıcık pozisyon bilgisini geliştirirse daha iyi olacak o yetenek fazlasıyla var ama mental açıdan sorunları var bence.

Bir Aydın vardı ki 1sene öncesinde, her pozisyonda yerde olan. . Şimdi nerede o biliyor musunuz ? :) Yetenekleriyle ilgili tartışmaya girilemeyecek bir oyuncuydu zaten hep, eleştirelen yönü fiziğiydi. Görüyoruz ki Aydın artık fiziğini de kullanmayı öğrenmiş; güçlenmiş ve daha dinamik. Genç Türk futbolcularımızın en büyük sorunu mentalite değil midir zaten ? Aydın'da da bunun varlığı çok doğal. Dediğin gibi Rijj seni/beni dahi adam eder futbol anlamında; tabii biz istersek, onun söylemlerine kulak asarsak. Aydın tam olarak bunu yapıyor son zamanlarda bence. Eğer yapmaya devam ederse ki ben edeceğini düşünüyorum sakatlık vb. gibi bir olumsuzlukla karşı karşıya kalmaz ise, bambaşka bir Aydın izlemeye hazırlamalıyız kendimizi.

Aydın'ın bu sezon sonundaki halini görünce eğer bir sakatlık yaşamazsa hiçbirimiz inanamıcaz.

İşte Rijkaard bu yüzden büyük hoca. Görüceksiniz Aydın'dan büyük topçu yaratıcak. Bu maç için konuşmuyorum ama kolay değil bir yetenekten yıldız yaratmak için Kewell gibi bir topçuyu kenarda oturtmak. O hayranlıkla izlediğimiz İniesta'lar Xavi'ler Messi'ler ve izleyeceğimiz Bojan'lar işte böyle çıkıyor. Biz hep istiyoruz ki Arda gibi armut piş ağzıma düş olsun. Yok öyle yağma. Taraftar olarak sabredicez, destek olucaz, gerekirse genç bir yetenek için bir kaç maç kayba katlanıcaz. İşte öyle doğuyor Barcelona'lar, Ajax'lar, Porto'lar...

Sabirli olmaliyiz arkadaslar sabirli.

Rijkaard geldigi zamandan beri Altyapidan oyuncu kazandirsin diyorduk.

En buyuk beklentilerden ve istegimizden biri bu degil mi?

Bakin adam gelir gelmez, daha 3-4 ay gecti

Aydin, Serdar ve Emre Colagin yeteneklerini görmüs ve sans vermeye baslamis bile.

Zamaniyla Semih ve Murat gibi diger oyuncular sans bulmaya baslar.

Iste heersey istedigimiz gibi gidiyor, sabirli olalim ve Allah bizi nazardan saklasin diyelim.

Güzel futbol, güzel sonuclar, Aydinlar, Serdarlar, Colaklar....

Hersey daha güzel olacak insAllah.

Aydina da sabir, Rijkaarda da sabir.

Baros Kayseri macin'da biraz dikkatli olsa, biraz daha diri olsa simdi Aydin'in assistlerini konusuyorduk.

Rijkaart birşeyler sezdiki onda ısrar ediyor.Onu bazı eksik yönlerini tespit etti galiba.

Aydın ve Mehmet Güven çok yetenekli futbolcular ama kendilerine güvenmiyorlar. Bundan dolayı yeteneklerini shaya yansıtamıyorlar. Kötü oynadıklarını düşündükçe güven sıfıra iniyor. Takıma katkı veremiyorlar.

Galatasaray'ın 21 yaşındaki yıldızı Aydın Yılmaz'ın 2 ay önce gizlice nişanlandığı ortaya çıktı

asivasli28901308781.jpg

Henüz 21 yaşındaki Aydın Yılmaz, Galatasaray formasıyla yakaladığı istikrarı aşk hayatında da yakaladı!

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde okuyan Ekin isimli bir genç kıza gönül veren futbolcu, sevgilisiyle evlilik kararı aldı.

Aydın Yılmaz ile sevgilisi, yaklaşık 2 ay önce aile arasında nişan yüzüklerini taktı.

Birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen çift, düğün tarihi için ise önümüzdeki yazı seçti.

MAÇLARI KAÇIRMIYOR

Bu arada Ekin'in nişanlısının Ali Sami Yen'de forma giydiği hiçbir maçını kaçırmadığı da ortaya çıktı.

Vay artist vay neden iyi top oynadığı şimdi anlaşıldı :D

Öyle sevgilim olsun Kewell'ı keser alırım o formayı abi :D

Mars da yaşıyorsun ama:)

Şöyle çevirlim;

"Bu ülkede önce para kazanacaksın, paran olursa gücün olur, gücün olursa kadınlar senin olur. Sonra da dünyayı toplarınla yönetirsin." Son kısım orada yok aslında ayrıca yazdığım için ceza alabilirim, kıymetini bil sinan:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt