#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

cocuk olunca toparladı biraz...heralde çocuğunun geleceğini düşünmeye başladı

Sivas maçında bir gol atan Aydın Yılmaz, Galatasaray'la sözleşmesini 5 yıllığına uzattı:asd:

Galatasaray Yıl 2017. Hoca Abdullah Avcı. Açıklama: Aydına inanıyorum Aydında ısrar etmeliyiz

Bugün iyiydi ama abartmamak lazim. Ancak önümüzdeki sezonu da garantiledi gibi :o

2 haftadir bu basliga girip helal olsun AYDIN YILMAZ,''yaziyorum'' beni mahcup etmedigin icin tesekkürler aydin,cok daha iyi olacaksin süphem yok!

güzel bir maç çıkardı , goldeki vuruşu çok net ve düzgündü. Öyle sahada o vuruşu yapmak çok zordur.

Hiç şaşırmadım, gene ruh gibi Aydın, her ikili pozisyonda yerde kalan Aydın, beklentiye giren gene bizler, anlayın artık bu adam futbolcu olmak için doğmamış. Ne kadar çabuk gözümüz boyanıyor, her sene Konya maçında attığı gol yüzünden olan kredisine küfürler ediyoruz, şimdi ya tutarsa. Tutacak bir olay yok, olmayacak.

Beklentiye giren sadece biz değiliz. Fatih Hoca'da birşeyler bekliyor ki şans veriyor. ''Aydın'ı kazanmada bana yardımcı olun'' diye açıklama yapıyor..

Bozuk sahaların adamı.. (Bkz. Konyaspor maçı..) Erzurumspor'da yıldız olur..

Beklentiye girilecek en son adam olmasını değiştirmiyor. Adamda sporcu ruhu yok, yok oğlu yok, bana göre yeteneği de acayip kısıtlı. 5 senede bu hakkı çoktan tüketti. Hocanın da beklentiye girmesine şaşırmıyorum, gelen hangi hoca girmedi ki, Fatih Terim kendi dönemi içinde değerlendiriyor oyuncuları ve hakettiğini düşünüyor doğal olarak ve haklı da kendi açısından. Ama ben taraftar olarak haklıyım, bir adamın olmasını 10 sene bekleyemem.

Hiç şaşırmadım, gene ruh gibi Aydın, her ikili pozisyonda yerde kalan Aydın, beklentiye giren gene bizler, anlayın artık bu adam futbolcu olmak için doğmamış. Ne kadar çabuk gözümüz boyanıyor, her sene Konya maçında attığı gol yüzünden olan kredisine küfürler ediyoruz, şimdi ya tutarsa. Tutacak bir olay yok, olmayacak.

bugun emreden daha iyi idi, emre daha cok kaldi üstelik oyunda.

Neyse boşverdim, kimse uslanmayacak, her sene küfür edecek sene sonunda göndermiyorlar diye, sonra 2 maçta gol atacak, bu sefer oluyor mu acaba denecek? Kaç kez yaşadık bunları?

Kırmızı kart görmesiydi.

jubileyi bizde yapmayı garantiledi.:b5:

aydın normalde umut bağlanacak kalitede bir adam değil ama son yılların en kötü kanat takımına sahibiz emre çolak bu kadar kötü oynarken yiğitten bir şey de olmayacağı açık aydın rotasyonda devam edecek sene sonuna kadar desteğe devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt