#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

emre'de form dususu var, onumuzdeki mac kanatlarda aydin-engin ikilisini gorebiliriz

a7 bugun reyizlik mertebesine ulaştın ama sadece bugunluk. saygılar

Bu adamın kafasında bazı şeyler değişmiş.Neden yıllarca bir şey yapamadı da bu sene azim gösterdi? Neden Fatih Terim yıllarca hiç bir verim alınamayan adamı kazanmaya çalışalım desin? Soruların cevabı için BJK maçı sonuna ve bu maçtaki gol sevincine bakmak lazım.

Yerli Jesus Navas :tiphat:

olmaz bı 5 sene gıne garantıledı Elmander var abi dk 90 bı bakıyon bekte bı bakıyon forvettte aydında gayret yok ısterse 10 gol atsın olmaz

Fatih Terim varsa umut vardır.

Fatih hoca kazanalim su cocugu dediyse biz destek oluruz. Battalida oynatsa. Benim hala umudum var.

Galatasarayin oldugu her yerde umut vardir diyerek noktaliyorum :asd:

HTC Incredible S for tapatalk

bu sefer olacak falan demeye gelmedim

gülmeye geldim bu başlığa :D

vallahi bu adamda gol attıya Musleraya bir penaltı attırsalar bari :D

Cl hedefi olan bir takimin önemli oyuncusu olamaz. Fikrim degismedi. Bu arada Yigit Gökoglan Aydin kadar olamiyorsa bi oturup düsünmesi lazim. Terim´in tek transfer hatasi Yigit olacak gibime geliyor maalesef. Üzülüyorum.

aferin Aydin. böyle devam et. en azindan iyi bir yedek olmaya basladin. bu bile önemli bir gelisme.

Play-off'ta Batdal, Ibrahimovic rolunu asa hiç sasirmayin :D iyiki Aydin bir gol atti, simdi 15 senelik kontrat imzalatiriz :D

gecmisini bir kenara birakalim artik, sans verildiginden bu yana iyi kullaniyor.

dün yine iyi oynadi, böyle devam

Golü güzeldi la ama. Kazım olsa orda top yan ağlardaydı.

Aydın önceki senelerde 1 maç iyi ,10 maç kötü, 10 maç tribünde olurdu. Ama son maçlarda şans bulduğu her dakikayı iyi kullandı ve form istikrarı sağlayacak gibi görünüyor. Zaten bir kaç maç bu şekilde vasat seviyede devam edebilir maç kondisyonu edinirse daha yüksek performansa çıkabilir. Dün gol haricinde sol kanattan yine harika aktı ve yine Neco'ya pasını "harika" bir şekilde verdi. Bu gol kadar önemli bir harekettir hatta dünkü maç için attığı golden daha önemlidir o hareketi. "Kafasını kaldırıp adrese pas attı"

GÖKMEN ÖZDEMİR:Fatih Terim’in Aydın hamlesini görmeden geçmeyelim.. Mersin maçında 40 metrelik penaltı deparı, dün Sivas’ta bir gol ve alışılmadık bir Aydın mücadelesi.. Aydın’ı kazanmak UEFA’yı almaktan zor ama Terim inatla kovalıyor mucizeyi.. Bu hikâyenin sonun çok merak ediyorum gerçekten..

aydın pino stancu bunlar kadar şanssız oyuncular görmedim

güzel vururlar kaleciler hayatının kurtarışınını yapar yada son anda defans oyuncusu inanılmaz bir hamle yapar yada güzel oynayıp gol atarlar takım kötü oynar maç kaybedilir

en iyi olacakları zaman sakatlanır

aydın dan beklentim 2 hafta içinde 11 e girer sonra antramanda sakatlanır geri döndüğünde formsuz olur ruhsal çöküntü yaşar

yine hüsran olur

halk arasında bu tür insanlara yıldızı düşük insan denir muhallebi yerken dişi kırılır

yetenek olarak aydın arda nın üstündedir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt